Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Jeśli za "Half Nelsona" nie dostanie nominacji do Oscara, to będę nadal przekonany, że Amerykańska Akademia Filmowa to banda palantów.

Howler

myślę że nominację zdobędzie, bo chociaż sama filmu "Half Nelson" jeszcze nie widzałam (a baaardzo bym chciała) to już z wielu ust słyszałam że ma naprawdę spore szanse na nominację (a więc byc może nawet na Oscara :))

Fluorescent

"Half Nelson" jest bardzo dobrym filmem, ale niestety NIEZALEŻNYM; nie ma większych szans na Oscary jeśli nie zrobią odpowiedniej kampanii reklamowej. Ryan Oscara nie dostanie, w tym roku kategoria "najlepszy aktor" będzie bitwą pomiędzy Forestem Whitakerem i Leonardo DiCaprio, ale na nominację zasłużył jak najbardziej /jeszcze nie widziałem "Ostatniego króla Szkocji" więc jak na razie wg mnie Eyan zasługuje nawet na nagrodę, ale to niemożliwe/.

Howler

ciężko mi było zrozumieć jak to się stało że on jeszcze Oskara nie ma. A cała szanowna Akademia schodzi na psy, upewnił mni jeszcze Oskar pani Witherspoon za Walk the line ... ale bądź co bądź to prestożowa nagroda i prędzej czy póżniej ją dostanie

bebronka

Pani Witherspoon dostała Oscara bo nie miała wielkiej konkurencji i za to akurat bym ich nie winił. Dziwię się za to, że jakimś cudem Amerykańska Akademia Filmowa przekonała i siebie i większość świata że "Miasto gniewu" było lepsze od "Tajemnicy Brokeback Mountain" i to właśnie dlatego są dla mnie bandą palantów.
Z wcześniejszych gaf: olanie "Zakochanego bez pamięci" i Jima Carreya, nagroda za scenariusz adaptowany dla "Powrotu Króla" /z resztą się raczej zgadzam/, "Chicago" wygrywające z "Godzinami" i "Pianistą", wszystkie Oscary dla "Pięknego umysłu", itd. Wymieniać możnaby wiele.

Howler

jest nominacja!!!!:))))) albo on albo dicaprio..i moze tlyko dlatego ze nie widzilam filmu "ostatni król szwecji" akademia lubi szokować to może i tym razem;) Ryan pominięty w zlotych globach, może bedzie czarnym koniem;)

pauulak

Fantastycznie! Jestem z niego dumna! W końcu został oficjalnie doceniony!

Jade_Spence

hehehe a jednak mu się udało :D też się cieszę =] jeszcze teraz niech mu tylko wręczą tą statuetkę to w ogóle ;)

Fluorescent

tak!!!! to jest mój typ absolutny :D genialny i cudowny...

pauulak

widze to podobnie. Teraz trzymac kciuki!!!!

Bankawstanka

No ja trzymam mocno. W zeszłym roku kibicowałam Phoenixowi, a w tym Gosligowi. Mam nadzieję, że tym razem mój faworyt wygra !

Howler

No proste, że Ryan jest najlepszy xD
Ej, czy ktoś oglądał "Half Nelsona" może ?

Levis

ja oglądałam! jest genialny <i film i Ryan w tej roli>.

Howler

Ja też film oglądałem i przyznałbym Ryanowi Goslingowi Oscara, chociaż wcześniej nie miałem zielonego pojęcia, kto to jest. Brawo.
/Film jest bardzo dobry i wędruje w górę w moim TOP 10. Szkoda, że w Polsce nikt nie potrafi kręcic takich filmów jak "Half Nelson" i "Mała Miss" - niezależnych, niedrogich, a mimo tego świetnych.

Howler

no ja też już Half Nelsona oglądałam i uważam że to całkiem niezły film :) ale nie powalił mnie, nie wiem czemu, ale sądzę, że po prostu tam się wszystko zbyt wolno działo jak dla mnie, takim spokojnym, normalnym tempem. Film jest ciekawy i naprawdę mi się podobał, ale po prostu nie pokusiłabym się o stwierdzenie że jest świetny ;p
nie mniej jednak Ryan zagrał jak zawsze genialnie i cieszę się że go wreszcie doceniono. Wszystkie filmy jakie z jego udziałem widziałam były bardzo dobre, a on zawsze grał znakomicie - Oscar się należy i już ;]

Fluorescent

A, że tak powiem, to gdzie oglądaliście ? (czyt. skąd go wytrzasnęliście !?) :)

Levis

domyśl się..... ;p

Fluorescent

Nie jestem aż tak domyślna xD (Pomijając to, że nie mam mózgu...) xD