Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

w jakim filmie wg Was Ryan zagrał najlepiej / najbardziej charakterystycznie? Wg mni rola w Drive znakomita, podobnie z kocha lubi szanuje.

shorty_2

Wydaje mi sie , ze najlepiej zagral ( jeszcze przed "Pamietnikiem") w "Fanatyku" oraz w "The Slaughter Rule". Naprawde wspanialy aktor.

shorty_2

jak dla mnie we wszystkich filmach zagrał bardzo dobrze, ale polecam fanatyka, blue valentine, śmiertelna wyliczanka no i szkolny chwyt

shorty_2

Najlepsze role:
1."Drive" - mistrzostwo
2."Szkolny chwyt"
3."Fanatyk"

neo_angin

'Miłość Larsa'- mistrzostwo, a potem oczywiście 'Fanatyk'.

ulica_sezamkowa

1. Miłość Larsa
2. Blue Valentine
3. Drive
4......

shorty_2

Oglądałem z nim dotychczas : Drive, Pamiętnik, Blue Valentine, Śmiertelna wyliczanka,Tytani i dawno dawno temu Fanatyka.
Wszystkie role odegrał znakomicie ale wolę go widzieć w pozytywnych kreacjach.

użytkownik usunięty
shorty_2

A jak dla mnie świetnie spisał się w filmie Stay.

O, to to, zgadzam się. Stay!

shorty_2

mi sie bardzo podobał w murder by numbers ,taki seksowny ,banoanowy małolat ( i we wszystkich innych filmach :)

shorty_2

trudne pytanie :) mogłabym wypisać prawie wszystkie, ale wymienię "Odmienne stany moralności" i "Half Nelson".
Pierwszą trójkę zamknąłby chyba "Lars.." uwielbiam te role. Jak wszystkie inne z resztą :)

shorty_2

1. Blue Valentine
2. Miłość Larsa
3. Fanatyk
4. Half Nelson

klon81

Drive bezapelacyjnie... potem dalbym Blue Valentine.

shorty_2

1 Fanatyk
2 Blue Valentine(w jednym filmie udalo mu sie mnie w sobie rozkochac, abym pozniej razem z glowna bohaterka stracila do niego caly szacunek i zaczela nim gardzic)

shorty_2

1. Blue Valentine
2. Miłość Larsa
3. Drive

użytkownik usunięty
shorty_2

1.Blue Valentine,
2.Drive,
3.Miłość Larsa,
4.Fanatyk

shorty_2

1. Half Nelson
2. Drive
3. Miłość Larsa

GregoryHouse

oczywiście na 1 Blue Valentine a potem All Good Things i uważam, że ten film jest trochę niedoceniany

makoto_kino

Szczerze powiedziawszy nie było mi dane obejrzeć beznadziejnego filmu z Goslingiem (a mam na koncie 13 seansów jak na razie - i nie ma wśrod nich Crazy stupid love :P).

I wszystko jedno czy to pozytywne czy negatywne (lub wątpliwe ;)) kreacje aktorskie. Facet ma talent.

shorty_2

wiem ze gral w serialu czy boisz sie ciemnosci ale nie wiem kogo i w ktorym odcinku pamieta ktos?

shorty_2

Drive, Blue Valentine i wiele innych...

shorty_2

1.All Good Things
2. Drive
3. Blue Valentine

Rang_o

juz nie moge sie doczekac Only God Forgives i muzyki Martineza

shorty_2

Fanatyk
Drive
Miłość Larsa