w jakim filmie wg Was Ryan zagrał najlepiej / najbardziej charakterystycznie? Wg mni rola w Drive znakomita, podobnie z kocha lubi szanuje.
Wydaje mi sie , ze najlepiej zagral ( jeszcze przed "Pamietnikiem") w "Fanatyku" oraz w "The Slaughter Rule". Naprawde wspanialy aktor.
jak dla mnie we wszystkich filmach zagrał bardzo dobrze, ale polecam fanatyka, blue valentine, śmiertelna wyliczanka no i szkolny chwyt
Oglądałem z nim dotychczas : Drive, Pamiętnik, Blue Valentine, Śmiertelna wyliczanka,Tytani i dawno dawno temu Fanatyka.
Wszystkie role odegrał znakomicie ale wolę go widzieć w pozytywnych kreacjach.
mi sie bardzo podobał w murder by numbers ,taki seksowny ,banoanowy małolat ( i we wszystkich innych filmach :)
trudne pytanie :) mogłabym wypisać prawie wszystkie, ale wymienię "Odmienne stany moralności" i "Half Nelson".
Pierwszą trójkę zamknąłby chyba "Lars.." uwielbiam te role. Jak wszystkie inne z resztą :)
1 Fanatyk
2 Blue Valentine(w jednym filmie udalo mu sie mnie w sobie rozkochac, abym pozniej razem z glowna bohaterka stracila do niego caly szacunek i zaczela nim gardzic)
oczywiście na 1 Blue Valentine a potem All Good Things i uważam, że ten film jest trochę niedoceniany
Szczerze powiedziawszy nie było mi dane obejrzeć beznadziejnego filmu z Goslingiem (a mam na koncie 13 seansów jak na razie - i nie ma wśrod nich Crazy stupid love :P).
I wszystko jedno czy to pozytywne czy negatywne (lub wątpliwe ;)) kreacje aktorskie. Facet ma talent.