Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
94 242 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

w dodatku 90% filmów w, których gra jest gorsza niż ch....a

BlackShit

Obejrzyj Szkołę życia, Teoria chaosu, Papierowy Bohater, Pogrzebany, Świetliki w ogrodzie, Na pewno być może, As w rękawie a może zmienisz zdanie :) Pozdrawiam

Sorella_filmaniak

W Teorii chaosu grał Ryan Philippe, nie Reynolds.

MilesQuaritch

Philippe grał w "Chaos" ktore u nas bylo przetłumaczone jako teoria chaosu, natomiast Reynolda w "Chaos Theory"

BlackShit

też go nie trawię jak go widzę na ekraniem niezleżnie od produkcji, poprostu są aktorzy za którymi przepadamy i odwrotnie ...

perun_6

Ja mam do niego uraz po Deadpoolu .

victory15

Jak się nazywa film, w którym był pogrzebany żywcem? A właściwie to nieważne... był okropny. Z tego co zauważyłam ten aktor to tylko twarz i mięśnie. Nic więc dziwnego, że ma tak wysoką ocenę. Szkoda tylko, że niesprawiedliwą.

Szejd

Reynolds jest do du py. Pomijając fakt że gra plastikowe postacie dla mnie zawsze będzie kojarzony z serialem "Oni , ona i pizzeria".

MilesQuaritch

A ja z tym głupim filmem "Wieczny student"

BlackShit

Mówcie sobie co chcecie. Ja uważam, że jest super aktorem :)

Zafinka

Gdyby się zaczął pchać do przemysłu muzycznego czy medycznego, to byłby dla Ciebie automatycznie świetnym muzykiem lub lekarzem. W końcu klata i kaloryferek jest.

draugr

Jejciu. Nie każda leci na klatę.

BlackShit

Myli mi się z Benem Affleckiem i przez to nie jestem w stanie stwierdzić obiektywnie, czy to dobry aktor, czy jak w przypadku Afflecka - dno.