Sam RockwellI

Samuel Rockwell

8,5
51 952 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sam Rockwell

Szkoda, że nie jest doceniony. Jego rola w "Zielonej Mili" wzbudziła we mnie podziw do niego. Znakomicie sobie z nią poradził.

GreenMile

To prawda.Rockwell jako Dziki Bill po prostu wymiata.Podobał mi się jeszcze w 'niebezpiecznym umyśle" i "Naciągaczach"

Amaelamin

a w ogóle...to w jakiej roli on wypadł kiepsko;pp

Tarantinka19

zdarzyło mu się zagrać w kiepskim filmie, ale zawsze wypada znakomicie.

GreenMile

Tak, w zielonej mili w ogóle był taki fantastyczny klimat. Bill dawał dużo humoru:)

Magnolia21

bardzo dobry aktor choć trochę niedoceniany

GreenMile

bardzo podobała mi się jego gra w "moon" i "niebezpiecznym umyśle", świetny był też w "Autostopem przez galaktykę" :)

GreenMile

Wszędzie był świetny, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to mój ulubiony aktor. Fakt w zielonej mili był poprostu rozpierdzielający! Scena z ciastkiem :D

jerzunio

Cieszę się bardzo, bo zauważyłam, że ten kto zauważa Rockwella, poświęca mu już potem wiele uwagi i się nim zachwyca. Sama odkryłam go stosunkowo niedawno i jak najbardziej należy do moich ulubionych aktorów :D

no_noemi

Pierwszy raz go zobaczyłem w Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda gdzie zagrał świetnie.Potem poleciało Zielona, MOON itd.
Aktor bardzo dobry.

użytkownik usunięty
Powstaniec87

Dobry aktor bez wątpliwości.Moon mam zamiar obejrzeć choć nie lubię sf to do tego filmu mnie ciągnie niesamowicie.Dom klownów słaby film,on dzieciak ale zagrał też świetnie.

ja też nie lubię sf ale dla niego postaram się obejrzeć ten film uważam że to niedoceniony aktor ;(

Priscilla22

nie przepadam za sf, a jednak uważam film za genialny.... no i oczywiście ta gra Sam'a.... ; x

no_noemi

dokladnie !! jak sie go zauwaza to juz na dobre !!! jest zajebisty i teraz zaczyna sie piac w gore ! wlasnie zostal doceniony !!

GreenMile

A czy on kiedykolwiek grał miłego faceta? Obejrzałam go w kilku filmach i jakoś nie zdołałam trafić na taką rolę ;)

royo_lilith

"Świerszcze w trawie" - tu gra świetnego gościa; no, może nie jest miły, ale cholernie sympatyczny. A w "Śnie nocy letniej" jest po prostu przeuroczy :)

GreenMile

po rolach w "Zielonej Mili" i "Udław się" facet budzi we mnie obrzydzenie. Gra jednak całkiem nieźle.

k2m13

czyli gra swietnie ,jezeli wywolal u ciebie obrzydzenie...