Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 312 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

Sandra Bullock powoli ma dość tego, że jej mąż Jesse James, bierze regularnie udział w wyścigach i naraża swoje życie. Słyszałem, że też że narodzilo(nie wiem jakiego słowa uzyc) się uczucie pomiędzy nią a Keanu Reevesem podczas zdjęc do filmu "Dom nad jeziorem"

użytkownik usunięty
Szajba

Kolejna plotka :P;P Sandra i jesse są szczęśliwi w swoim związku, a Jesse akceptuje Keanu gdyż oni sami się kolegują. Sandra i keanu to poprostu dobrzy przyjaciele,. Zresztą w nowym wywiadzie dla vanity fair (amerykański) sandra duzo oowaidała o szczęściu w małżeństwie

Przeczytałem o tym w gazecie :P(nie pamiętam jakiej). Może to i plota ale :P
- Keanu i Sandra pasuują do siebie,
- Jesse Jamses faktycznie bierze udział w wyścigach, niebezpiecznych wyścigach i nie zdziiwiłbym sie Sandrze. Ona to taki kwiauszek i na pewno sie martwi i dla tego właśnie może nie wytrzymać napiięcia. Jeżeli to plotka to przemyślana :P

Szajba

TAK, będzie rozwód, a Keanu i Sandra uciekną razem do Polski i zamieszkają w pobliżu Wrocławia... :P A na poważnie nie wierzę w to, ale..... ALE ;]

Szajba

Ja sondze, rze ona jest gupia i sie nie zna. Powinna żucić tego jesi jemsa bo to bezsensu jak facet ma dwa imiona a nie ma nazwiska. Iona pewnie hce wzionc ślub z Franczesko Totim, bochaterem Italji, ale on jej wcale by nie hciał.!!

Franczesko

Panie F. ortografia nie jest wprawdzie moim konikiem ale to co pan wyczynia nawet mnie zdumiewa...Poza tym nie wiem czemu tak kategorycznie oceniasz jej wybror partnera? Czy pilkarz z tesknota za rozumem w oczach byl by dla niej lepszy niz awanturniczy kierowca wyscigowek? Nie wiem... :) W kazdym razie to jej wybro i pozostaje jej zyczyc jedynie szczescia w pozyciu malzrzenskim.

A co do Ciebie Szajba, nie wiem czemus Ty sie tak na tego Keanu uwziola ale zapewne jesli miedzy nim a Sandra mialo by cos byc to doszlo by owo cos do skutku juz w 1994 kiedy ,,Speed" razem krecili. Ze soba zas nie krecili chyba nigdy... ;)

Szajba

Mieszkam w USA i od lat SB jest moja ulubiona aktorka... Zastanowcie sie 100 razy za nim napiszecie o niej cos czego nie wiecie... A wszystkim wiadomo, ze gazety lubia szukac dziury w calym...