Oskar jej się należał, bo to wspaniała aktorka.. jednak największą klasę pokazała odbierająć "Złotą Malinę" ("Razzie"), za co jej dziękuję, bo wierzyłem że ta kobieta ma do siebie dystans, a to wlaśnie pokazuje KTO JEST PRAWDZIWĄ GWIAZDĄ!!!
To jest straszne... uważam, że ona w ogóle nie zasługuje na tę nagrodę. Cóż, Oscar już dawno stracił swój prestiżowy charakter.
Podpisuje się pod gratulacjami. Całkowicie zasłużyła na oscara w "The Blind
Side" zagrała cudownie, jeden z moich ulubionych filmów jakie widziałam.
Poza tym Sandra jest moja ulubioną aktorką jest świetna w tym co robi, a za
role w filmie "Wszystko o Stevenie" nie powinna była dostać maliny!!!
Dlaczego? Wg mnie zagrała równiez bardzo dobrze, ale jesli chodzi o sam
film przyznam iż nie jest to oskarowe dzieło :P powtarzam jeśli chodzi o
samą gre aktorską ode mnie ma duże ukłony.
Nie widziałam filmu "The Blind Side", jednak i tak przyznałabym jej Oscara za całokształt twórczości, bardzo podobały mi się jej roli w "The Proposal" i przede wszystkim w "Premonition" !
Genialna aktorka.
Co jak co ale za całokształt twórczości to jej bym oscara nie dał. Nie wiem ile filmów z nią oglądałeś ale ja miałem przyjemność (czasami nieprzyjemność :P ) z tych 40 co tam są wypisane oglądać 33 i nie uważam, że należy jej się za to oscar. Ale to już było tutaj poruszane i nie chce się wdawać w kolejną bezsensowną dyskusję. To oczywiście nie zmienia faktu że bardzo ją lubię i cieszę się z jej nagrody :) Czy ją dostała słusznie? Też nie wiem bo nie oglądałem "konkurencyjnych" filmów i nie mam porównania. Pozdrawiam ;)