Według was, kto jest lepszą aktorką Sandra Bullock czy Julia Roberts? Ja osobiście wolę Sandrę. Moim zdaniem zagrała w wielu ciekawych filmach, takich jak Dom nad jeziorem, Totalna Magia czy Przeczucie. :)
Sandra. I nie chodzi mi o analogię dot. imienia. Po prostu bardziej ją lubie, za Julią nie przepadam. Ot, moja subiektywna opinia:)
Na jakiej podstawie ona niby jest z pierwszej pólki? Grała w gorszych filmach niż Sandra i jest mniej urodziwa.
Oczywiście Sandra!!!!
to są moje ulubione aktorki ;)
powiem tak: Julia Roberts miała lepsze propozycje co do filmów, w których
wystepowała, ale sadze ze gdyby Sandra wystapiła w tych wszystkich filmach
co Julia to Sandra zdobyła by wszystkie nagrody :) bo Sandra natrafiala na
niektore filmy o słabej fabule i wgl ale i tak jest najlepsza!!
Sandra Bullock jest dużo ładniejsza od Julii Roberts. Oczywiście nie można zarzócić Julii że jest brzydka bo także ma w sobie pewien urok. :D
A po drógie w/g mnie Sandra Bullock grała w lepszych filmach. Dlatego wole Sandre Bullock.
Julia Roberts bez dwóch zdań, lepsza aktorka i filmy z jej udziałem lepiej mi sie ogląda. Bo ja w ja nie przepadam za komediami romantycznymi, no chyba że to klasyk np. Pretty Women. Chociaz muszę przyzać iż ostatni fimy Sandry ,,Narzeczony mimo woli'' mi sie podobał.
Julia jest bez watpienia lepsza aktorka swiadczy o tym nie tylko to,ze filmy z jej udzialem sa ambitniejsze,ale to ze zdobyła oscara!Jezeli chodzi o osobowosc i kontakt z fanami to Sandra jest daleko w przodzie,jest fanomenalna.wystarczy porownac na you tube jak zachowuje sie Julia kiedy rozdaje autogr.a jak Sandy
Zdecydowanie wolę Sandrę. Może nie gra w lepszych filmach i może nawet nie jest lepszą aktorką, ale nie lubię Julii Roberts tak samo jak np. Jennifer Lopez. Nie lubię ich i już.
Sandra the best! ;D
Julia jest dla mnie jakaś sztucza.. 0 emocji. Sandra znakomicie gra ;) Uwielbiam, jest kapitalna! Najlepsza rola: "Przeczucie" :)
Głupi temat, bo tendencyjny. Zadając takie pytanie na forum Sandry, jakich spodziewasz się odpowiedzi?
Oczywiście Sandra. Lepiej gra, umie się świetnie wczuć w rolę, a przede wszystkim jest sympatyczniejsza.
Nie chodzi o to ktora jest ladniejsza (ale jednak Sandra). Mysle ze Bullock jest ta lepsza aktorka. To chyba nie przypadek, ze ,moim zdaniem, oferuja jej role w ciekawszych i chyba wyzejbudzetowych produkcjech. Najbardziej mnie zachwycily filmy Przeczucie i Miss Agent. Widzimy tutaj ogromna roznice, a jednak obydwie role sa swietnie zagrane ;]
Sandra Bullock jest w/g mnie dużo lepsza. Uwielbiam ją, jest za***ista, ale jak ktoś woli Julię to mi nie przeszkadza :) :p
Wiem, ze wciskam nie na temat, ale zauważcie, że Sandra jest starsza o 3 lata od Julii, a mimo to wygląda o wiele młodziej i 'świezej', nie tak?
Sandra górą! :)
Owszem, owszem. I może to, że jest starsza od Julii Roberts o trzy lata nie brzmi tak strasznie. Liczy się fakt, że Bullock ma 45 lat, a wygląda, jak wygląda! ;] Ja szczerze gdy dowiedziałem się o tym z pół roku temu to doznałem szoku...(!) Ale myślę, że to dobrze, że tak fajnie wygląda. Mimo wszystko jest to raczej zasługa "specjalistów". Ale wiadomo, gwiazda jak to gwiazda- musi mieć ładną buzię ;]
Napewno Sandra! Jest rewelacyjną aktorką i spisuje sie na medal w filmach każdego rodzaju. Kocham ją normalnie, jest extra! Polecam jej filmy a juz napewno komedie, można się nieżle ubawić!!! :)
SAandra, jest najlepsza!Nie lubię Julie. Uwielbiam Sandrę za film ,,System'' kocham poprostu ten film, oglądałam dużo filmów z nią, jest cudowna, piękna i wgl.
:)
Ja osobiście wole Sandrę Bullock, lecz Julia Roberts też jest dobrą aktorką. Moim zdaniem pytanie "Która lepsza?" jest bezsensu, ponieważ każda inaczej odgrywa swoją role, a poza tym trudno znaleźć między nimi jakieś podobieństwa, którymi można było by się posługiwać(porównywać).