Sandra zostanie drugą Meryl Streep !
co z tego , że zdobyła parę złotych malin ,
jak cały ziemski glob ją kocha ,
przecież pokonała Streep w wyścigu o Oscara ,
i teraz udowodniła , że tylko za samą głowę w " Grawitacji "może też zdobyć nominację ...
te wyrafinowane gesty , te poświęcenie dla ról filmowych ,
nie ma co się rozwodzić nad tematem , ona jest najlepszą aktorką wszech czasów ,
a Meryl niech się zgłosi do swojej piękniejszej , bez żadnych operacji , botoxu itd
koleżanki może nauczy ją jak się powinno grać
koniec ... kropka
Nie mam nic do Sandry, bo też uważam, że jest świetną aktorką, ale do Meryl to jej jeszcze dalekooo.... :)
Na marginesie kultura nakazuje zwracać się do kogoś z dużej litery ale ty najwidoczniej pochodzisz z rynsztoka
i nie mam ochoty na konstruktywną krytykę dlatego napiszę
imbecylu powinieneś na czworaka czołgać się i oddawać hołdy swojej mega idolce
nie dziękuj i tak nie zrozumiesz półgłówku
A ty, pomimo jego podziękowań, obraziłeś go. Kto tu jest kulturalny?
Tak przy okazji, z jakiej racji ma "zwracać się do kogoś z dużej litery"? Czyżby chciał oficjalnie nazwać cię, i tutaj cytuję, "tylko bubkiem i hejterem"? Może zabolało to "tylko"?
masz ten sam poziom co twój poprzednik , mogę być hejterem ale nie imbecylem jak wy :)
z takiej ułomności się już nie da wyleczyć
Kultura kultura - wyzywanie od imbecyli, bubków i hejterów. Każdy ma swoje zdanie i może je wypowiadać, po to właśnie chyba powstała ta strona? A tak wogóle jak nie lubisz jej gry, to nie oglądaj z nią filmów i będzie po problemie, nie będzie cię drażnić, a jeśli inni są zachwyceni jej grą aktorską nie musisz się z nimi zgadzać ale nie przeżywaj tego jak mrówka okres.
teraz to po bandzie pojechales... ja pd meryl streep jest mega wszyscy o tym wiedza nawet sandra... tak w ogole na oscara nawet nie zasluzyla bo duzo lepiej zagrala od niej carey mulligan!!!! uwielbiam sandre jest zajebistym czlowiekiem i dobra aktorka.... ale jak bedzie miec taki staz jak meryl to pogadamy...
heheh jak tak przeczytałam drugi raz to faktycznie az kipi sarkazmem ehhh wiec w sumie sie z nim zgodzilam jesli chodzi o meryl ;) dzieki za uswiadomienie!!