Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

Fakt Sandra miala kilka filmowych wpadek i pewnie, niektorzy sie pochlastaja jak dostanie Oskara, ale co by nie mowic, ta nagroda jest wreczana za konkretny film, a moim zdaniem w "Blind side" byla rewelacyjna, dlatego trzymam za nia kciuki. Na tle pozostalych nominowanych wypadla najlepiej.

malva

zgadzam się...zresztą przekonamy się o tym dzisiejszej nocy.Na 85%jestem przekonany,że Sandra wyjdzie ze statuetką w ręku!!!!

slawek1988

A jeśli chodzi o Maline to cóż-nie wypowiadam sie bo nie widziałem filmu!!!Ale czy naprawde była,aż tak zła???A czy Sandra odebrała osobiście Maline????

slawek1988

Z tego typu roli trudno zrobić kreację i biorąc rolę miałą tego świadomość. Film mógł się jednak dobrze sprzedać, jako popcornmovie dla Amerykanów. Ostatnio przed filmem widziałem trailer jakiejś komedii z Aniston. Akurat uważam podobnie - to osoba z urokiem, który może lub nie zostać wykorzystany w filmie, ale w tego typu płaskiej komedii na pewno się nie wykaże. Dobór ról to tez składowa pracy aktora. Może gdyby Sandra miała więcej ról w dobrych filmach jej odbiór zmieniłby się. Póki co zostaje zauważana na poziomie "Ja Cię kocham a Ty śpisz", tylko jakby filmy nie dorównują temu, nawet w swoim gatunku. Może "Blinde side" przyniesie zmiany w przyszłych wyborach jej kolejnych produkcji. Aczkolwiek ten film znowu tak wyjątkowy wg mnie nie jest.

malva

Nie wiem jakim cudem Sandra dostała Złotą Malinę! To jest jakaś pomyłka, ona nie zasługiwała na tą "nagrodę" ! Przecież rola w All About Steve nie była taka zła, ona po prostu grała prztępą idiotkę i wyszło jej to nie najgorzej. Czytałem nawet gdzieś, że sama odebrała tą malinę - i dobrze, babka ma honor i się nie przejmuje !
Mam nadzieję, że zgarnie oscara za The Blind Side, w którym zagrała rewelacyjnie !
Btw - uwielbiam ją !! <3 ( xD )

_SuChY_

I właśnie - wasz podziw dla niej opiera się na ,,argumencie": lobię ją, więc należy się jej wszytko co najlepsze. Sorry, ale zero w Was obiektywizmu.

Picard

Mimo całego mojego szacunku do Meryl - Jej ,,zwolennicy" uparli się, że to
Streep właśnie ma dostać Oscara bo tak, bo oni ją lubię, a w ogóle to ona
jest już taka dojrzała a alej tak super gra, i tego, Meryl jest świetną
aktorką.. i tak dalej i tak dalej, i według nich tylko dlatego Sandra
Oscara dostać nie mogła.

A tu lipka, bo dostała, w pełni na niego zasłużyła i skakałam ze szczęścia
po obudzeniu. Wierzyłam, że go dostanie;* Teraz wszyscy ,,anty" możecie
gadać, psioczyć ile chcecie ale z rąk już jej go nie wyjmiecie:P

Maslana2203

Wiedziałem, że zgarnie oscara !! Bardzo się cieszę. To nie jest tak, że ja ją lubię i tyle! Ona grała w wielu filmach, od dramatów po (świetne) komedie! W każdym filmie wypadła b. dobrze, no może w dużej większości, ale z pewnością zasłużyła sobie na to wyróżnienie. Ona jest naprawdę utalentowaną aktorką!

malva

Nie wiem za co ona tego Oscara dostała, to juz rola Meryl Streep (wcale nie najlepsza w karierze jak na Meryl) była 100razy lepsza. Nawet Zoe Saldana była od niej lepsza w Avatarze choć to też nie była oscarowa rola...
A sam film "Blind side" z nominacją do najlepszego filmu to jakiś żart. Takie filmy są kręcone masowo dla Halmarka :]

malva

A jadnak dostala. W odpowiedzi na wszystkie komentarze - Sandra Bullock jest dobra aktorka, ktora gra w przecietnych filmach, no moze poza moim ulubionym "Crashem". Czekam zatem, az ktos obsadzi ja w naprawde dobrej produkcji, aby mogla potwierdzic swoje zdolnosci. Dla mnie jest rewelacyjna w kazdej roli i to wspaniale, ze w koncu zostala doceniona. Nie widzialam filmu, za ktorego dostala Maline, ale domyslam sie, ze to bylo troche prowokacyjne zagranie, ale nie bede sie przy tym upierac. Bardzo sie ciesze z tej nagrody jak nigdy dotad!