Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 312 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

Najgorsza rola " Podróż przedślubna" Boze ale to chala! W duecie z Benem Affleckiem! Ha. Ale to bylo zalosne zawet nie dotrwalem do konca filmu zasnolem! Mysle ze dzieki tej roli Sandra Bullock jeszcze bardziej pograzyla opinije dla Bena ktora i tka nie byla zbyt dobra!!! Gra aktorska na poziomie Polsatowskiego serialu.

minowy

Drogi minowy !

Co do samego filmu noszącego jakże ciekawy tytuł : ,,Podróż przedślubna" wyjątkowo się z Tobą zgodzę - widowisko to bowiem jest wyjątkowo nudną i nieudaną komedią romantyczną. Jako , iz lubie ów gatunek filmów oraz dlatego , że grała tam moja ulubiona aktorka byłam podwójnie rozczarowana tym filmem , który przecież mógł się pochwalić całkiem niezłym pomysłem. Jednak obwinianie pani Bullock za klęskę tej szmiry jest nieporozumieniem! Sandra zagrała tu bowiem , jak zwykle dobrze. Wykreowała postać może i niezbyt głęboką , ciekawą ale - jak zwykle w przypadku odtwarzanych przez nią osób - uroczą. Obwinianie S.B również o to , że popsuła tym filmem reputacje ,,Beniego" jest już po prostu kpiną ! Ten facet po prostu nie umie grać , jest dziesięć razy bardziej drewniany od Keanu Revssa , który przecież jak wiadomo zbyt ekspresywny nie jest... Myślę , iż Ben mógł by spokojnie robić za stracha na wróble na jakimś polu w , którymś z rolniczych stanów Ameryki , w każdym razie było by to dla niego lepsze zajęcie niz aktorstwo. Zgadzam sie więc z Tobą mój szlachetny przedmówco :) , ze film , o którym wspomniałeś to chała , iz Affleck to niedojda , ale nie mogę się zgodzić co do tego , że Sandra zagrała w owym obrazie tak jak gra jak ,,aktorki" w telenowelach. Co to to nie !
Pozdrawiam !