Ciekaw jestem co myślicie o Sandrze.Jak sądzicie,w jakich filmach podoba wam się najbardziej??Czy jej ?związek? z Keanu będzie trwały i solidny??? Czekam na wasze opinie;) Pozdrawiam!!!
Jaki związek z Keanu?? Przecież ona nie jest z nim. A co do opini to Sandra Bullock jest BOSKA jako aktorka i jako kobieta.
eee jej związek z Keanu?? coś sie troche tobie pomyliło :-) Sandra i Keanu to tylko przyjaciele, a Sandra jest męzatką. Wyszła z mąż rok temu za Jessego James'a!! :D;D A co do samej Sandry to jest niesamowita, jest przepiękna, boska, sympatyczna, miła, zabawna i bardzo utalentowana. Każdy film z jej udziałem jest super! Jak chcesz dowiedziec sie wiecej o niej wejź na mojego bloga: http://sandra-bullock2.blog.onet.pl/ [sandra-bullock2.blog.on...]
Nie wiem, dlaczego dziewczyny jej nie lubią...Ja uważam ją za wybitną aktorkę, uwielbiam z nią filmy...jest czadowa. A ten związek z Keanu...chyba ci sie koleś coś pokręciło:|
dziewczyny jej nie lubią? ja ją bardzo lubię ;) fajnie grała w domu nad jeziorem i 28 dniach. i do tego bardzo ladna:)
Ja ją lubię :) Może nie jest klasyczną pięknością ale ma w sobie to "coś". Jest naturalna i kobieca.
Jak dla mnie jest rewelacyjna w lekkich komediach, i do dzisiaj lubię fragment filmu Miss Agent w ktorym Sandra w samolocie naśladuje zachowanie dziewczyn bioracych udział w konkursach Miss. Poprostu wymiata.
Ja ją lubię :) Może nie jest klasyczną pięknością ale ma w sobie to "coś". Jest naturalna i kobieca.
Jak dla mnie jest rewelacyjna w lekkich komediach, i do dzisiaj lubię fragment filmu Miss Agent w ktorym Sandra w samolocie naśladuje zachowanie dziewczyn bioracych udział w konkursach Miss. Poprostu wymiata.
Świetne role w 28 dniach, Miss Agent, Podróży przedślubnej,Śmiertelnej wyliczance. Jako aktorka i kobieta jest świetna i podobno bardzo sympatyczna i czuła na ludzkom krzywdę.
Piękna,utalentowana,subtelna,niesamowita i wogóle świetna aktorka.Swietny film z jej udziałem-Dom nad jeziorem.Polecam
Uważam, że Ona z natury jest wesoła i nieco szalona (bo kto inny wyszedłby za Jessiego Jamesa?)I właśnie w takich rolach sprawdza się najlepiej- gdzie może się troszkę powygłupiać.