Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

...ale nie aktorski tylko talent do spieprzenia każdego filmu swoim udziałem. Tak było z Premonition i tak będzie z każdym filmem za kilka lat, no nic, obejrze jeszcze Lake House, które zapewne potwierdzi moją tezę.

rpd0

O tak, masz rację, i pewnie dlatego na przestrzeni ostatnich 2 tygodni otrzymała dwie nominacje do Złotego Globa i jedną od SAG, co razem z BAFT-ą i Oscarem jest wielkim szlemem dla każdego aktora. Ale twoja teza jest doprawdy ujmująca, zgadnij w czym...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Alex_DeLarge_

A ja uważam że nagrody coś znaczą:P , krótko , zwięźle i na temat;). Polecam Sandrę obejrzeć w "Time to kill" , świetna kreacja aktorska w jej wykonaniu;)

cxap

rpd0 ma w ulubionych Adolfa Hitlera....zastanówcie się więc czy warto dyskutować i odpowiadać temu 'miłośnikowi'i 'znawcy' kina...

rpd0

Lol? Wielki krytyk mi się znalazł. Dobrze, że niewielu takich jak tY tak sądzi <lol2>

użytkownik usunięty
Parui

Niewielu? To Ty masz szczęście, człowieku, że na nich nie wpadasz... Ja widuję ich tu około 10 codziennie.

rpd0

Premonition? To najlepsza rola Sandry nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli jak w każdej innej którą ona zagrała, jest jedyna i nie powtarzalna.