nie tyle za aktorswo czy urode, ile za statecznośc, tak rzadką w Hollywood. wiekszośc tam pije ćpa itp itd, a ona zachowuje sie normalnie.
ale mając 46 to juz raczej nie powinna grywać romantycznie zakochujących się dziewczyn, bo juz niestety nie może być przekonująca. mowa o narzeczonym mimo woli. no i reynolds 12 lat młodszy. ja wiem nie takie rzeczy na swiecie sie dzieją, ale mimo wszystko powinni wziąc kogoś młodszego.
niemeniej szacun! mieć takie cialo w tym wieku. na pewno kosztowalo ją to duzo pracy; i kolejny plus że sobie piersi nie nadmuchała.
pozdro
o no właśnie nie cpa i nie pije jej wielka zaleta,ale z tym narzeczonym mimow woli to sie z toba nie zgodze bo ona swietie pasuje do takich filmow i wgl nie wyglada na swoje 46 lat.Wszyscy sie juz do niej przyzwyczaili ze gra zakochane kobietki. Uwielbiam ją <3
zgadzam sie z Tobą i lenka co do picia i cpania, Narzeczony mimo woli?- ci którzy Sandry, aż tak dobrze nie znaja nie powiedzieli by, ze ma te 46 lat i nie powinna grac w komediach romantycznych. Właśnie przeciwnie ona jest do nich stworzona, wiek nie gra tu roli, jezeli wyglada odpowiednio to czemu ma nie grac? A co do normalnosci to wiem, ze ma jeden tatuaż, jednak to jej nie przekresla, Sandy jest najlepsza, dlatego glosujcie na nia na mtvmovie awards. Ps. Lenka glosowalas? mtv,com -> zarejestruj sie, i glosuj
o jeszcze nie głosowałam ale z chcecia to zrobie.. dzieki za powiadomienie :) i zgadzam sie z Toba ze Sandra jest do takich filmów stworzona :)