Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

speed, seed2, dwa tygodnie na miłość,pogon z milionami itd- wszystkie te filmy działają na jej niekorzyśc... Jest zupełnie beznadziejnie przeciętna, odstrasz potęcjalnychb widzow

AquarellGirl

Ja tez nie znosze. Wyzej oceniana jako aktorka od Meryl Streep?! Czy wyscie ludzie poszaleli?!

se7ev_halloween

Zgadzam się. Gra aktorska nie zachwyca, wręcz możnaby zauważyć brak talentu. Wszystkie filmy z jej udziałem (oprócz Miasta Gniewu) to komercyjne produkcje, bez żadnego przekazu.

Hunter_3

no nie powiedziałabym.. a ŚMIERTELNA WYLICZANKA, albo CZAS ZABIJANIA, czy nawet 28 dni...?? Jeśli w jakichs dwóch filmach chociaż aktor zagrał dobrze to nie zasługuje na zmieszanie z błotem...:/

Redrum

sa gusta i gusciki, ja ja osobiscie bardzo lubie ogladac w produkcjach w jakich wystapuje ;]

Aleksaa

ja też ;) dla mnie jest wporządku, gdyby była beznadziejna co by robiła wśród gwiazd? ktoś docenił jej talent i prosze ;)

AquarellGirl

musze jednak stwierdzic, że zrobiła na mnie wrażenie w "ja cię kocham, a ty śpisz", przedewszystkim jeżeli chodzi o komedie romantyczne jestem pobłażliwa:), ale film naprawde mi sie podobał, więc nie jestem już jej tak przeciwna... może chodziło tu o rodzaj filmu???
pozdrawiam

AquarellGirl

Co Ty gadasz? ,,Speed" I to swietny film! Ale sa gusta i gusciki... Moze po prostu nei lubisz filmow sensacyjnych? Ale jesli tylko ten jeden Cie drazni sproboj odkryc Sandre w obrazie ,,System"- rownie dobrze zrealizowany, a pani B. nie jest w nim juz stylizowana na przemilą dziwczynę z sasiedztwa, wiec moze Ci ow film przypadnie do gustu?