speed, seed2, dwa tygodnie na miłość,pogon z milionami itd- wszystkie te filmy działają na jej niekorzyśc... Jest zupełnie beznadziejnie przeciętna, odstrasz potęcjalnychb widzow
Zgadzam się. Gra aktorska nie zachwyca, wręcz możnaby zauważyć brak talentu. Wszystkie filmy z jej udziałem (oprócz Miasta Gniewu) to komercyjne produkcje, bez żadnego przekazu.
no nie powiedziałabym.. a ŚMIERTELNA WYLICZANKA, albo CZAS ZABIJANIA, czy nawet 28 dni...?? Jeśli w jakichs dwóch filmach chociaż aktor zagrał dobrze to nie zasługuje na zmieszanie z błotem...:/
ja też ;) dla mnie jest wporządku, gdyby była beznadziejna co by robiła wśród gwiazd? ktoś docenił jej talent i prosze ;)
musze jednak stwierdzic, że zrobiła na mnie wrażenie w "ja cię kocham, a ty śpisz", przedewszystkim jeżeli chodzi o komedie romantyczne jestem pobłażliwa:), ale film naprawde mi sie podobał, więc nie jestem już jej tak przeciwna... może chodziło tu o rodzaj filmu???
pozdrawiam
Co Ty gadasz? ,,Speed" I to swietny film! Ale sa gusta i gusciki... Moze po prostu nei lubisz filmow sensacyjnych? Ale jesli tylko ten jeden Cie drazni sproboj odkryc Sandre w obrazie ,,System"- rownie dobrze zrealizowany, a pani B. nie jest w nim juz stylizowana na przemilą dziwczynę z sasiedztwa, wiec moze Ci ow film przypadnie do gustu?