Sarah ButlerIII

Sarah Elizabeth Butler

7,8
1 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Butler

Po raz pierwszy daję 10/10 aktorce po obejrzeniu z nią jednego filmu. W "Bez Litości" okazała, że jest rewelacyjną aktorką. Nie każda mogłaby zagrać tak trudną rolę. Szkoda, że mało znana jest.

theszymonfilipiak

Idąc Twoim tokiem rozumowania musiałbyś wystawić po 10 każdej aktorce grającej w tej serii filmów. :)

Valenciaa

Nie wystawiam 10/10 na prawo i lewo. Aktorka musi zapaść mi w pamięci, a podczas seansu wzbudzić emocje. W przypadku tej aktorki tam oto się stało, więc zasłużyła na 10/10. Ponadto obejrzałem jeszcze kilka filmów z jej udziałem i podtrzymuje ocenę, jest bardzo dobrą aktorką.

theszymonfilipiak

Chodziło mi o to, że napisałeś, że nie każdy mógłby zagrać tak trudne sceny, a każda aktorka je zagrala w tej serii. :)
I nie mam na celu się z Tobą kłócić, bądź obrażać Cię. ;) Taka mała dygresja nt Twojej wypowiedzi, ot co. ;)

Valenciaa

Nie no spoko xd

Ale oglądałeś drugą cześć "bez litości"? Główna aktorka była taka żenująca, że przy niej Sarah zasłużyła na 500 Oscarów xd Jeśli nie oglądałeś to uprzedzam, że laska drze tam mordę bez końca ( nie jako ofiara, tylko "morderca") i przy tym idzie się na prawdę pośmiać. Obejrzyj, a przekonasz się, że takie trudne role nie może zagrać byle kto :P

theszymonfilipiak

* oglądałaś ;)

Valenciaa

A to sorki :D

theszymonfilipiak

Spoko, mój nick i awatar są mylące. :D