Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

W jednym z dzisiejszych newsów można przeczytać że SMG zastapi Kate Bosworth w zapowiadanej od niedawna ekranizacji powiesci Paulo Coelho "Weronika postanawia umrzeć". Jezeli to prawda to jest to wielka szansa dla Sary na udowodnienie że jest utalentowaną aktorką. 3mam kciuki

Sidewinder

Tez mam nadzieje,ze to prawda,Sarah potrzebuje dobrej roli ;]

Sidewinder

czytalem ksiazke i jest fantastyczna, ale mam nadzieje ze nie bedzie grala w nim glownej roli sarah, nie lubie tej aktorki

WilliamCrazy1

A ja bardzo się cieszę, że Sarah ma zagrać Verę. Sarah jest moją ulubioną aktorką.

Sidewinder

książka jest jedną z moich ulubionych i mam nadzieje, że Sarah jednak nie zagra głównej roli w jej ekranizacji ;/ btw, wie ktoś może coś więcej na temat powstawania tego filmu, bo ja szczerze mówiąc nie słyszałam o tym wcześniej ^^'

ja_tu_tylko_sprzatam

Powstać to powstanie na pewno. Ostatnio pisało na celebrity-gossip.net, że juz kręcą.

Sidewinder

niby zycze wszytskiego najlepszego SMG, jest częścią mojego dziecięcego świata, ale boje się, że kiedy ta aktorka pojawia sie na ekranie w jakijekolwiek kreacji wszyscy widzimy ją z kołkiem osinowym w ręku, zwartą i gotową do złamania komus karku z półobrotu:)

Lady_Rita

p.s Weronika postanawia umrzeć to moja ulubiona ksiązka Coelho i jestem bardzo ciekawa jak wypadnie ekranizacja:)