Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Sarah dziś 23-09-2009 urodziła córeczkę! XD

opuncja_2

Witam.
Taka mała poprawka -Sarah urodziła cureczkę, ale 19-tego września tego roku.
Gratuluję również.
pozdro 600
hail SMG
emaka

LisiozmoRa

"cureczka" to jakiś ssak z rodziny słoniowatych może?

opuncja_2

Oby ta córeczka nie urosła tak brzydka jak jej mamusia...

_Pablos_

Pablos, zdanie geja się nie liczy.

Binula

Właśnie, Bynula ma rację:PP
Pozdro 600
pozdro fun SMG & SMG:P

Binula

Krzywy uśmiech, paskudny nos, który wygląda jakby z jego czubka wisiał glut, dziwnie osadzone oczy (również krzywe). Koszmarnie wygląda na niektórych zdjęciach z "czerwonych dywanów". Nawet niektóre zdjęcia "magazynowe" nie wyglądają najlepiej, tak jakby panowie od Photoshopu uczyli się dopiero obsługi programu. Brzydka nie jest, przynajmniej w całości, ale niektóre poszczególne "fragmenty" są paskudne. Do prawdziwej piękności jej daleko. Z resztą widać, że populacja pedziów coś wzrosła ostatnimi czasy, bo sporo tutaj tematów o brzydocie Sary ;) Spisek?

_Pablos_

z resztą Pani Ci wręcza reklamówkę w sklepie;-)

Binula

http://thetrendsetter.files.wordpress.com/2008/02/sarah-michelle-gellar-wlb.jpg

Na miejscu Sary powiesiłbym osobę odpowiedzialną za jej makijaż ;) Z resztą piękna kobieta nawet z paskudnym makijażem będzie wyglądać jako tako, a Sarah nie wygląda ;)

_Pablos_

Nie dość, że analfabeta, to do tego ignorant.

Binula

Masz zły dzień? Okres? Uraziłem czymś? Matkę twą gazetą przetrąciłem?

Binula

aa, chodzi ci o błąd, ale mój daleko idący analfabetyzm wynikający z tego błędu nie zmieni faktu, że Sarah brzydką jest ;)

_Pablos_

http://www.celebritiesfans.com/Pic/sarahmichellegellar.jpg
Racja, Pablos. Jest choleeeernie brydka -.-

( sarkazm )

I gratuluję :)

Nevis200903

No tu wygląda ładnie, bo nie widać tamtego i owego, a teraz pooglądaj sobie powyższe zdjęcia, gdzie tamte i owe widać :) Mało sprytny ten wybieg ;)
Coś Ci nie wyszedł ten sarkazm i nie tylko z tego względu, że musiałeś zaznaczyć, że to sarkazm...

_Pablos_

Bez makijażu większość kobiet wygląda jak brzydule, ty naprawdę myślisz że Gellar to brzydula a wszystkie aktorki poza nią to urodzone modelki kompletnie bez żadnych defektów ani mankamentów? haha :) wiesz kiedy jest największy problem? kiedy mimo najlepszych zabiegów (makijażu i i tych innych) aktorka nadal wygląda, że tak powiem 'nieładnie', niektórych defektów nie zatuszujesz choćby nie wiem co :P

Sarah raczej nie ma kłopotów z tym, wystarczy spojrzeć:

http://www.ninjadude.com/images/Oscars/sarah-michelle-gellar.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/9/4045/z4045439O.jpg
http://www.bartcop.com/sarah-michelle-gellar-01.jpg

rpd0

Naprawdę tak myślisz? To współczuję. Skoro wg ciebie większość kobiet bez makijażu to brzydule tu musisz mieć niełatwe życie. No offence ;) Przejrzałem wszystkie posty i jakoś nie znalazłem zdania w którym stwierdziłbym, że wszystkie aktorki poza Gellar to urodzone modelki bez defektów i mankamentów. Pomożesz mi znaleźć takie zdanie?

Co do tego największego problemu to zgoda, ale Gellar tego problemu nie ma. Przecież nie rozmawiamy o kompletnych pasztetach, ale o aktorce o wątpliwej nieprzeciętnej urodzie, że się tak wyrażę. Przeciętna jest, a że widziałem o kilka klas lepsze (i to nie tylko modelki i aktorki) to tym bardziej nie widzę w niej nic wyjątkowego, poza tymi kilkoma niedoskonałościami.

_Pablos_

Pablos, swoje śmieci rozsiewaj gdzie indziej, byle nie tu.
FilmWeb nie jest Wysypiskiem śmieci, jeśli ci się ktoś nie podoba, to nie musisz zaraz wulgarnie się o nim wyrażać i przy okazji hańbić dobrą markę portalu FilmWeb.
Jeszcze raz!
- FilmWeb to nie bluzgator !
zapamiętaj to sobie i przemyśl swoje postępowanie.

LisiozmoRa

Uspokój się chłopcze.

_Pablos_

Nie spamuj człowieku, lub czymkolwiek jesteś.

_Pablos_

No niestety nie pomoge ci pablos - dziecino. ucz sie samodzielności (tak, teraz bo w końcu nie każdy miał zaszczyt chodzenia do elitarnego przedszkola w hrabstwie jak ja., niektóre plebsy...ekhem nie powiem kto, uczyły się niestety w domu licząc na makaronie lub zdechłych muszkach owocówkach. jeśli nie mozesz znaleźć tego na forum to może sprawdź w swoim móżdżku o ile coś tam jest ale podejrzewam że jest on tak poorany przez społeczeństwo że ciężko będzie coś tam znaleźć.

''o aktorce o wątpliwej nieprzeciętnej urodzie'' - myślę że zdecydowanie łatwiej by było powiedzieć: o nieaktorce z niewątpliwie przeciętną nieurodą'' ale to tylko moje zdanie....

''Przeciętna jest, a że widziałem o kilka klas lepsze (i to nie tylko modelki i aktorki) to tym bardziej nie widzę w niej nic wyjątkowego, poza tymi kilkoma niedoskonałościami.''

No dobra, ale co widziałeś kiedy już obudziłeś się z tego erotycznego snu z własną siostrą w roli głównej?

rpd0

Kolejny osobnik z ADHD. Trolle wszystkich krajów łączcie się i stańcie w obronie uciemiężonej Sary! ;)

_Pablos_

a może warto się nad tym troche zastanowić co? skoro niejedna osoba mówi Ci, że ona nie jest taka brzydka to może coś w tym jest, co? z resztą to raczej rzecz gustu
"Ze względu na to, że mężczyźni mają różne gusty, wszystkie kobiety są piękne."-Władysław Grzeszczyk
i może tak to zostawmy

juliagik1

a może warto się nad tym trochę zastanowić, co? Skoro niejedna osoba zakładała temat o tym, że Sara nie jest taka piękna to może coś w tym jest? Może tak to zostawmy.

_Pablos_

Noi dalej tak to beznadziejnie ciągniesz pablo , zal mi nawet ciebie już nie jest. śmiecicie tylko forum. Tempe kije.

LisiozmoRa

Zabawny jesteś. Sam śmiecisz, a masz czelność zgrywać świętoszka w tym zakresie.

_Pablos_

ludzie zakonczcie ten temt, miało byc o jej córce a wy tu sie o urodzie rozpisujecie, pablos skoro jest tyle temtów o jej urodzie to moze tam sie przeniesiesz....

juliagik1

juliagik1, jeśli wg Ciebie łamię regulamin to skorzystaj ze swojego prawa i zgłoś moje posty do usunięcia zamiast odsyłać mnie do innych tematów. Mój pierwszy wpis dotyczył pośrednio tematu i nijak nie pasuje do innych tematów zważywszy na jego treść...

_Pablos_

a czy ja napisałam, że łamiesz regulamin? "Przejrzałam wszystkie posty i jakoś nie znalazłem zdania w którym stwierdziłabym, że łamiesz regulamin. Pomożesz mi znaleźć takie zdanie?"

juliagik1

Zatem, zdając sobie sprawę ze swojej błyskotliwości i z tego, że nie łamię regulaminu, możesz sobie darować odsyłanie mnie do innych tematów.

_Pablos_

szkoda gadać, ten film web i tak juz jakies 2 lata temu zszedł naq spy, przez takie pablosy itp.

to jeden wielki smietnij, wale to.

LisiozmoRa

Nie spamuj!