Witam.
Taka mała poprawka -Sarah urodziła cureczkę, ale 19-tego września tego roku.
Gratuluję również.
pozdro 600
hail SMG
emaka
Krzywy uśmiech, paskudny nos, który wygląda jakby z jego czubka wisiał glut, dziwnie osadzone oczy (również krzywe). Koszmarnie wygląda na niektórych zdjęciach z "czerwonych dywanów". Nawet niektóre zdjęcia "magazynowe" nie wyglądają najlepiej, tak jakby panowie od Photoshopu uczyli się dopiero obsługi programu. Brzydka nie jest, przynajmniej w całości, ale niektóre poszczególne "fragmenty" są paskudne. Do prawdziwej piękności jej daleko. Z resztą widać, że populacja pedziów coś wzrosła ostatnimi czasy, bo sporo tutaj tematów o brzydocie Sary ;) Spisek?
http://thetrendsetter.files.wordpress.com/2008/02/sarah-michelle-gellar-wlb.jpg
Na miejscu Sary powiesiłbym osobę odpowiedzialną za jej makijaż ;) Z resztą piękna kobieta nawet z paskudnym makijażem będzie wyglądać jako tako, a Sarah nie wygląda ;)
aa, chodzi ci o błąd, ale mój daleko idący analfabetyzm wynikający z tego błędu nie zmieni faktu, że Sarah brzydką jest ;)
http://www.celebritiesfans.com/Pic/sarahmichellegellar.jpg
Racja, Pablos. Jest choleeeernie brydka -.-
( sarkazm )
I gratuluję :)
No tu wygląda ładnie, bo nie widać tamtego i owego, a teraz pooglądaj sobie powyższe zdjęcia, gdzie tamte i owe widać :) Mało sprytny ten wybieg ;)
Coś Ci nie wyszedł ten sarkazm i nie tylko z tego względu, że musiałeś zaznaczyć, że to sarkazm...
Bez makijażu większość kobiet wygląda jak brzydule, ty naprawdę myślisz że Gellar to brzydula a wszystkie aktorki poza nią to urodzone modelki kompletnie bez żadnych defektów ani mankamentów? haha :) wiesz kiedy jest największy problem? kiedy mimo najlepszych zabiegów (makijażu i i tych innych) aktorka nadal wygląda, że tak powiem 'nieładnie', niektórych defektów nie zatuszujesz choćby nie wiem co :P
Sarah raczej nie ma kłopotów z tym, wystarczy spojrzeć:
http://www.ninjadude.com/images/Oscars/sarah-michelle-gellar.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/9/4045/z4045439O.jpg
http://www.bartcop.com/sarah-michelle-gellar-01.jpg
Naprawdę tak myślisz? To współczuję. Skoro wg ciebie większość kobiet bez makijażu to brzydule tu musisz mieć niełatwe życie. No offence ;) Przejrzałem wszystkie posty i jakoś nie znalazłem zdania w którym stwierdziłbym, że wszystkie aktorki poza Gellar to urodzone modelki bez defektów i mankamentów. Pomożesz mi znaleźć takie zdanie?
Co do tego największego problemu to zgoda, ale Gellar tego problemu nie ma. Przecież nie rozmawiamy o kompletnych pasztetach, ale o aktorce o wątpliwej nieprzeciętnej urodzie, że się tak wyrażę. Przeciętna jest, a że widziałem o kilka klas lepsze (i to nie tylko modelki i aktorki) to tym bardziej nie widzę w niej nic wyjątkowego, poza tymi kilkoma niedoskonałościami.
Pablos, swoje śmieci rozsiewaj gdzie indziej, byle nie tu.
FilmWeb nie jest Wysypiskiem śmieci, jeśli ci się ktoś nie podoba, to nie musisz zaraz wulgarnie się o nim wyrażać i przy okazji hańbić dobrą markę portalu FilmWeb.
Jeszcze raz!
- FilmWeb to nie bluzgator !
zapamiętaj to sobie i przemyśl swoje postępowanie.
No niestety nie pomoge ci pablos - dziecino. ucz sie samodzielności (tak, teraz bo w końcu nie każdy miał zaszczyt chodzenia do elitarnego przedszkola w hrabstwie jak ja., niektóre plebsy...ekhem nie powiem kto, uczyły się niestety w domu licząc na makaronie lub zdechłych muszkach owocówkach. jeśli nie mozesz znaleźć tego na forum to może sprawdź w swoim móżdżku o ile coś tam jest ale podejrzewam że jest on tak poorany przez społeczeństwo że ciężko będzie coś tam znaleźć.
''o aktorce o wątpliwej nieprzeciętnej urodzie'' - myślę że zdecydowanie łatwiej by było powiedzieć: o nieaktorce z niewątpliwie przeciętną nieurodą'' ale to tylko moje zdanie....
''Przeciętna jest, a że widziałem o kilka klas lepsze (i to nie tylko modelki i aktorki) to tym bardziej nie widzę w niej nic wyjątkowego, poza tymi kilkoma niedoskonałościami.''
No dobra, ale co widziałeś kiedy już obudziłeś się z tego erotycznego snu z własną siostrą w roli głównej?
Kolejny osobnik z ADHD. Trolle wszystkich krajów łączcie się i stańcie w obronie uciemiężonej Sary! ;)
a może warto się nad tym troche zastanowić co? skoro niejedna osoba mówi Ci, że ona nie jest taka brzydka to może coś w tym jest, co? z resztą to raczej rzecz gustu
"Ze względu na to, że mężczyźni mają różne gusty, wszystkie kobiety są piękne."-Władysław Grzeszczyk
i może tak to zostawmy
a może warto się nad tym trochę zastanowić, co? Skoro niejedna osoba zakładała temat o tym, że Sara nie jest taka piękna to może coś w tym jest? Może tak to zostawmy.
Noi dalej tak to beznadziejnie ciągniesz pablo , zal mi nawet ciebie już nie jest. śmiecicie tylko forum. Tempe kije.
ludzie zakonczcie ten temt, miało byc o jej córce a wy tu sie o urodzie rozpisujecie, pablos skoro jest tyle temtów o jej urodzie to moze tam sie przeniesiesz....
juliagik1, jeśli wg Ciebie łamię regulamin to skorzystaj ze swojego prawa i zgłoś moje posty do usunięcia zamiast odsyłać mnie do innych tematów. Mój pierwszy wpis dotyczył pośrednio tematu i nijak nie pasuje do innych tematów zważywszy na jego treść...
a czy ja napisałam, że łamiesz regulamin? "Przejrzałam wszystkie posty i jakoś nie znalazłem zdania w którym stwierdziłabym, że łamiesz regulamin. Pomożesz mi znaleźć takie zdanie?"
Zatem, zdając sobie sprawę ze swojej błyskotliwości i z tego, że nie łamię regulaminu, możesz sobie darować odsyłanie mnie do innych tematów.
szkoda gadać, ten film web i tak juz jakies 2 lata temu zszedł naq spy, przez takie pablosy itp.
to jeden wielki smietnij, wale to.