Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

"Sarah Michelle Gellar i jej mąż, Freddie Prinze Jr., spodziewają się pierwszego dziecka.

31-letnia aktorka znana z roli pogromczyni wampirów Buffy jest w ciąży. Dziecko ma przyjść na świat jesienią tego roku.

- Sarah i Freddie są bardzo szczęśliwi i podekscytowani - zdradził przyjaciel pary.

Gellar i Prinze Jr. są małżeństwem od 2002 roku.

Sarah Michelle Gellar będziemy mogli podziwiać od października w ekranizacji powieści Paula Coelho "Weronika postanawia umrzeć". Dorobek jej męża zamyka udział w komedii "Jack i Jill kontra świat"."

Źródło: http://www.film.wp.pl/id,96660,title,Sarah-Michelle-Gellar-w-ciazy,type,news,wia domosc.html?ticaid=17d91

Kara_5

Nareszcie :D

krótki
krótki

Kara_5

Nie ma to jak plota z pudelka, co? To jest filmweb a nie jakiś podrzędny brukowiec do KURWY MENDY, czyż nie?!!!

Bociek_O_le

"To jest filmweb a nie jakiś podrzędny brukowiec". Własnie FILMWEB, forum publiczne więc wymagana jest odrobina kultury. A informacja jest akurat prawdziwa. Nara.

Mikimoto_

Sory za chamstwo. Poniosło mnie i powinienem zostać zbanowany. Przepraszam każdego, kto po0czuł(a) się urażony(a). Moja agresywna reakcja byla wyrazem sprzeciwu wobec tępych tabloidów, które od lat zasypują świat tego typu informacjami. Co do SMG i Freddiego Prinza, to z całego serca gratuluję im ich szczęścia na które bardzo długo czekali (prawie 7 lat!!!) i jestem razem z nimi w tych wspaniałych chwilach. Jeszcze raz przepraszam za mój poprzedni komentarz!

Bociek_O_le

Ale fajnie, to gratuluje obojgu rodzicom:) To życze jeszcze Sarze wiele ciekawych ról filmowych;)

sabek2

Zdrowyh dzieci, dużo czasu dla Was razem.

dobrze że Sarah zdecydowala sie na dziecko:]
Gratki decyzji:]
pzdr4SMG
Emak.

LisiozmoRa

19 września Sarah urodziła córkę Charlotte Grace (; Gratulacje!