Sarah Wayne Callies

Sarah Anne Callies

6,6
11 683 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Wayne Callies

W The Walking Dead gra strasznie, bardzo mnie denerwuje wszystkim co mówi oraz sam jej
wyraz twarzy, wydaje się być strasznie zarozumiała (nie tylko w serialu) i ogólnie psuje mi
przyjemność z oglądania Zombiaków :C Nie wiem czy to jej rola czy poprostu ona taka jest, w
innych serialach też tak gra?

schaumoloczek

A może po prostu niepodobna ci się jej feministyczne poglądy.
Adrian Dąbrowski

cyberbrain_filmweb

Moze i bywa iryujaca, gra czesto specyficzne role. Mimo wszystko bardzo ja lubie! Ma cos w sobie :)

cyberbrain_filmweb

Biorąc pod uwagę raczej jej postać w TWD (Lori) niż samą aktorkę, to gra osobę praktycznie bez własnego zdania, wiecznie popierającą i zgadzającą się z Rickiem.

schaumoloczek

Jestem świeżo po obejrzeniu TWD i przyznam, że masz rację. Może odbieram ją trochę przez pryzmat postaci którą grała, ale nie raz była sztuczna po prostu i zniechęcała do oglądania. Co innego w serialu "Skazany na śmierć", tam dość mi się podobała pod względem gry aktorskiej.

Lordnar

Mam tak samo he

schaumoloczek

macie problem z głowy już jej tam nie ma xd

BloodyMaja

noo, to było takie smutne i przykre a ja się cieszyłem że już więcej nie zobaczy jej wiecznie niezadowolonej twarzy :D

schaumoloczek

mojego zdziwienia na twarzy nic nie przebije gdy to sie stało ale i tak wkurza mnie nawet po śmierci;p

schaumoloczek

Mialam tak samo;)

schaumoloczek

Dla mnie to absolutny top najbardziej irytujących aktorek na świecie.

podsad7

Podpisuję się pod Twoim postem. :)

podsad7

Ja tez sie podpisuje :D

podsad7

I ja :D w Prison Break'u już mnie irytowała.

podsad7

Popiera, TWD to ciekawy serial, ale czasem przewijałem jej monologi, straszne drewno.

podsad7

Definitywnie masz rację :D

schaumoloczek

TRAGEDIA! Nie dosc ze w Prison Breaku musialem ja jakos znosci, to juz w Walking Dead nie trawie i dobrze, ze ja usmiercili! A teraz w Housie gra epizod - FUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

schaumoloczek

W The Walking Dead najgorsza była Andrea, Lori ma przynajmniej ładny uśmiech ;)

schaumoloczek

Dokładnie, strasznie irytuje. I to nie jest kwestia roli, bo podobne wrażenia miałem w Prison Break i The Walking Dead. Ma chyba po prostu taką drażniącą mimikę, wyraz twarzy... I wiele razy zastanawiałem się, czy ona nie ma wytrzeszczu oczu. Brzydka nie jest, ale ciężko się ją ogląda.

VukoDrakkainen

popieram popieram popieram.....jesu niech ona już nigdzie nie gra

schaumoloczek

Jak temacie ma to chyba wrodzone