Sasha MitchellI

7,2
305 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sasha Mitchell

Ze wszystkich aktorów kina akcji Mitchell wypada najsłabiej. Już wolę Bradley 'a bo on przy najmniej zagrał w 2/3 filmach nadających się do oglądania.

frycek49

a Kickboxer 2 i 4 są słabe wg Ciebie?

AdamBayern01

Tak. Właśnie on ten film skaszanił bo bez Janka to nie było to samo. W ogóle kiepsko wypadł w tym filmie.

frycek49

nie no każdy ma swoje zdanie - wg mnie wypadł bardzo dobrze - podobała mi się jego rola w filmie ;) zaprezentował genialnie swoje umiejętności , pokonując Tong Po w obydwu częściach ;)

AdamBayern01

Zaprezentował że jest trochę tam wysportowany, ale nie ma za grosz charyzmy o talencie już nie wspomnę bo prawie wszyscy aktorzy robiący takie kino go nie mają. Całość dobili reżyser i scenarzysta bo wykonanie tych filmów też było cienkie.

frycek49

Pytanie ... Gdy oglądasz kino akcji patrzysz na talent czy charyzmę aktorów skoro w owym gatunku tych cech brak ?
Nie lubię takich osądów, że ten czy inny aktor jest gorszy czy słabiej gra... i zgadzam się z AdamBayern01 ! Podobała mi się jego rola w filmie i wiele ten aktor czy "sportowiec" wniósł do mojego życia, jak i wiele innych.

Popcornshow

Zależy. Wiesz ja dopuszczam do informacji że w tym gatunku aktorstwo wypada kiepsko, ale to też ma swoje granice tzn. braki w aktorstwie Taki Chuck Norris np. potrafi grać na w miarę jako takim poziomie zaś charyzmy to chyba nikt mu nie odmówi. Ta samo Seagal, czy Van Damme. Mitchell zaś jest po prostu słaby i to nie ma znaczenia tu gatunek filmowy. Widać różnicę w aktorstwie między Chuckiem a Mitchellem. Mitchell to aktor zdecydowanie jeden z słabszych w tym gatunku filmowym, ja go stawiam w jednym worku z T.J Robertsem. Obaj są beznadziejni.

frycek49

Niech Ci będzie, Twoje zdanie. Ja staram się unikać jak kto gra aktorsko. Najbardziej zwracam szczegóły na tematykę filmu i fabułę. filmy mogą być dobre, aktorzy słabi, bywa. ;)

frycek49

Mitchell nie jest popularny w Polsce,bo nie wiadomo z jakiego powodu mało filmów z nim w Polsce można obejrzeć ale to nie znaczy, że jest złym aktorem. Na świecie jest znany, głównie dzięki Dallas i Step by Step. Świetnie zagrał w Kickboxerze 3. Dwójka też jest super, a jeśli chodzi o czwórkę to trudno to ocenić bo niewiele tam mówi, w większości bije się, podobnie jak pozostali. Ale to jest moje zdanie. Na szczęście nie odosobnione jak widać. Jak dla mnie jest to aktor number 1 no i ...... co istotne jak dla mnie kobiety - megaprzystojny. Wymiata Van Damma, itp.