Brzydka i bez talentu. Ja przynajmniej nie widziałem jej w żadnej dobrej roli, a z urody nic mi się w niej nie podoba. Jest niezgrabna, nie ma piersi, nie potrafi chodzić jak kobieta. Taka gwiazdka, niczym Britney...
Sorry, ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Wg mnie Scarlett jest utalentowana i bardzo piękna. Chyba trochę przesadziłeś mówiąc, że "Jest niezgrabna, nie ma piersi" ..........
"Dziewczyna z perłą" i "Match Point"...
chyba tego nie widziałeś.
A brzydka...każdy ma inny gust, ale myśle, że brzydka to tak czy siak za duże słowo
idąc tokiem myślenia pewnych ludzi ty jej poprostu zazdrościsz urody i sławy... xP xP xP
(to była sarkastyczna wypowiedź jakby ktoś nie zauważył)
Albo po prostu uważasz, że jak wygłosisz skrajnie krytyczną opinię, to będziesz sprawiał wrażenie znawcy... (to nie była sarkastyczna wypowiedź)
Scarlett jest jedną z najbardziej utalentowanych aktorek młodego pokolenia. Nie rozumiem Cię jeżeli twierdzisz że jest inaczej. Większość reżyserów i świetnych aktorów ją ceni. Sam robert Redford powoedział "13 a gra jak 30". Scarlett Ma talent ogromny Przykład?? "Dziewczyna z Perlą", "Między słowami" czy "Wszystko gra".
A urdę moim zdaniem Scarlett ma ogromna, ale cóż każdy ma inny gust...
Że nie ma biustu, to chyba nie byłeś poważny, albo kup sobie okulary. Talent- cóż mi się podoba, jak gra, zwłaszca w 'Między słowami', bardzo trudno zagrać zwykłą dziewczynę. Co do urody- każdy ma własny gust, mi tez się nie wydaje piękna, buzię ma troszkę a la Piggy. Ale beztalencie? Nie kobieta? Brak gustu? Czym cię tak zniesmaczyła?
Takie wypowiedzi to ja lubie:D Od razu człowiekowi się humor poprawia. Ale tak serio.. to jesteś pewny że ci chodzi o Scarlett bo jeśli tak to to tylko marna prowokacja.
ona brzydka?? buahahahaha :) i bez talentu??? Zobacz film "Dziewczyna z perłą" to wtedy pogadamy. :)
A ogladales Miedzy słowami albo wyspę? To utalentowana młoda aktorka i jeszcze nieraz to udowodni. A ładna według mnie jest. Tylko za dużo tapety troche stosuje i farbowania włosów.
no w wyspie to sie raczej nie popisała bo cały film jest do dupy... aczkolwiek w dziewczynie z perłą była genialna...
Scarlett jest bardzo utalenotwana i ma nietypową urodę! Filmy z jej udziałem są rewelacyje np. ,,Dziewczyna z perłą" , ,,Między słowami " itp.
To stwierdzenie ,,Taka gwiazdka, niczym Britney...'' jest raczej mało przemyślane.
Na przyszłość dwa razy zastanów się co piszesz i o kim.
mimo ze srednio za nia przepadam, to nie mozna jej odmowic talentu, ladna tez jest, chociaz mnie nie zachwyca.Jednak z tym ze nie ma piersi to juz calkiem przesada....zresztą, mnie tam nie obchodzi czy ma czy nie:/
Nie zgadzam się z zupełności.Wcale nie jest brzydka.Jest bardzo ładna.
Uznano ją za kobietę posiadającą piękne kształty(PRZEDE WSZYSTKIM za piersi)i przynajmniej nie jest anorektyczką.Niektórym kobietom nie pasuje taka 'chudość'...
Nie zgadzam się z zupełności.Wcale nie jest brzydka.Jest bardzo ładna.
Uznano ją za kobietę posiadającą piękne kształty(PRZEDE WSZYSTKIM za piersi)i przynajmniej nie jest anorektyczką.Niektórym kobietom nie pasuje taka 'chudość'...
Moim zdaniem Scarlett jest swietna aktorka! Osoba ktora zaczela temat i porównywała ją do Britney na pewno nie widziała filmów z udziałem Johansson.
prawie całkowita prawda ze wszystkich aktorek jaj nie cierpie najbardziej! to taka sztuczna delikatna lalka !!
Brzydka ???? Piękna :D Patrzcie link http://i23.photobucket.com/albums/b360/wwfboy17/scarlettjohansson12r.jpg [i23.photobucket.com/alb...]
To chyba jakaś prowokacja... jest świetną aktorką i jak dla mnie jest bardzo ładna. Ale najbardziej rozśmieszył mnie tekst "nie ma biustu". To chyba jakiś żart?!