ma w sobie naturalne piękno. nie jest botoksowo-silokonowym 'cudem'. Twoja opinia. ja i tak zawsze mam rację! XD
chyba nie widziałaś jej w WYSPIE wygląda tam niesamowicie obejrzyj i ja o sobie skromnie sądze że jestem całkiem piękna a co dopiero o niej, uważam że jest naprawde piękna w tym filmie nie mówie że na tym zdjeciu powyzej bo nie wyszla zbyt ciekawie, ale przyznaj moja droga że jednak kobiety holywood sa piekne a nie takie jak Polki ktore juz po 40 w ogole nie dbaja o siebie bo maja takich oblesnych mezow. Mężczyzni i w Stanach i w Canadzie sa tez o wiele przystojniejsi i bardziej zadbani uwierz mi bo widzialam to wiele razy juz nie mowie tu o filmach bo wiekszosc kobiet w stanach i kanadzie to grube slonie (chociaz znajda sie tez i piekne)ale juz te co graja w filmach to naprawde sa seksbombami!! juz wole taka johansson niz obrzydliwego faceta z geba jak wieprz!!
co prawda moja próżność chciała ją ocenić na 1, dlatego bo jak widze ładniejsza od siebie(a rzadko to sie zdaża) to mnie szlag trafia:) niektore kobiety sa az zbyt piekne i to boli ze kazda nie moze taka byc, bo nawet jak wyglada sie swietnie to znajdzie sie jeszcze lepiej wygladajaca i twoj facet obejrzy sie za inna==tego to juz nie znosze! to ja powinnam byc naj naj naj === i nagle ze zlosci daje takiej lalce ocene 1. Jak ogladalam z moim facetem WYSPE z jej udzialem to mnie szlag trafial ze tak fajnie ona tam wyglada i pomimo tego ze i ja nie naleze do najgorszych troche mnie przygnebilo ze w tym momencie tak sie poczulam:)