Media go kreuja na wielka gwiazde, ale niestety aktorem jest slabym, nie mowiac juz o biciu, bo w tej kwestii to on nie ma zadnych osiagniec..
Nie rozumiem twojej opinii skąd się wzięła wystarczy Sobie wpisać na YouTube Scott Adkins Real wyskoczy dużo filmików z treningów, a nie z filmów, na anglojęzycznych stronach można znaleźć przebieg jego kariery w sztukach walki obecnie posiada 5 czarnych pasów jeśli wiesz co to oznacza i ciągle uczy się nowych stylów, a na oryginalnych filmach są sceny które przedstawiają w jaki sposób kręcili choreografię np. do niepokonanego.
pomarszczylby mu grzecznie skore i na tym by sie skonczylo glupie gadanie. jeszcze musialby polknac (gorycz porazki) ;))
Ty byś go nawet z kałachem z 5 metrów nie zranił. Przeżyłbyś chyba tylko wtedy gdyby towarzyszył ci Mamed Khalidov
Ja myślę, że Scott by cię zdmuchnął samym spojrzeniem, a ty pewnie nawet nie umiesz trzymać gardy, masz mięsień piwny i się wypowiadasz na temat o którym zapewne nie masz bladego pojęcia, ponieważ zazdrościsz, że miał okazje grać w fajnych produkcjach a ty siedzisz w Polsce bez ambicji i się obijasz.
mariusz to nowe konta dangerisa bo stare mu zablokowano, wiec go ignorujcie
http://www.filmweb.pl/person/Bruce+Lee-42494/discussion/Te+cale+pseudo+karateki+ sa+dobrzy+tylko+w+filmach..-1989019
Nie karmić trolla, już nie ten jeden raz pisze głupoty przez co robią się niepotrzebne kłótnie na forum
Heh śmiać mi się chcę jak widzę co ty wypisujesz :) Racja Kazikichi. To jest troll i do tego kiepsko wychowany ;) Kolejny gimbus, który piszę tylko by coś napisać.
Nie jest zły, trzeba się cieszyć, że pojawia się nowy twardziel kina akcji. Przynajmniej będzie komu zastąpić Van Damme.
nie znasz sie synek.
Adkins jest czyms podobnym do Jackie Chana, czyli efektowny, ale poznawiony wiekszego sensu.
http://www.filmweb.pl/person/Bruce+Lee-42494/discussion/Te+cale+pseudo+karateki+ sa+dobrzy+tylko+w+filmach..-1989019
Widze Że mamy tu Twardziela w mordzie który Potrafi Tylko gębą klepać co Ty gościu wiesz o sztukach walki i o tym aktorze a nawet o van damme jak Ty ani jednego nie znasz ani drugiego gębą to i moja babcia potrafi gadać Ciekawy Jestem Czy rzeczywiście byś tak gadał jak byś i jednego i drugiego spotkał oczywiście uciekał bo tak robią Tylko Twiardziele w mordzie
Ja pierdziele kłócicie się z jakimś gnomem. Każdy wie, że van damme i adkins są bardzo dobrzy jednak Van damme nie te lata, Adkins by go niestety rozłożył
No co Ty nie powiesz ? On jest fighterem ma 5 czarnych pasów więc myślę, że wieksząć z nas by rozłorzył.
Adkins tez ma troche w lapie ..noi jest zajebiscie zbudowany..i nie popieram cie za trzeba miec troche w lapie jesli ktos potrafi walczyc nogami jest to ogromny atut..pzdr
powiem po raz ostatni i na spokojnie: przestan dangeris trollowac. juz dostales ostrzezenie od admina, jesli jeszcze raz gdzies zobacze prowokacje twoje to lecisz na bana z twoimi nowymi alterkontami
dangeris, lecisz na bana! nie tylko twoje konto ale i twoje IP
nawet jak stworzysz nowe konto to masz limit wypowiedzi, zglaszam cie teraz!
Ty wiesz co piszesz?? Czy jesteś tak tępy, że ktoś ci dyktuje ? Trenowałeś coś kiedyś ? Z tego co czytam twoje posty to po pierwsze jesteś mało inteligentny i wychowany a po drugie mało znasz się na sztukach walki. Bym cie z chęcią zaprosił i sprawdził twoje "Na zywo to trzeba miec troche w lapie"
Wrzuć go ktoś na mistrzów... Hahahahahaha
"Pasy sa wazne tylko w filmach.
Na zywo to trzeba miec troche w lapie."
No po prostu tekst ala Hardcorowy koksu, prawie z fotela spadłem :D
Wiecie co ja myślę ze to zwykły gnojek który nie ma 15lat popatrzcie na jego nick mariusz87kox co to za nick? bo na pewno nie dla kogoś kto choć trochę zna się na aktorstwie i biciu możesz mieć w łapie nawet 1500 a gówienko ci to da bo i tak bedzie zwykłym gnojkiem który nie potrafii dobrze uderzyć w przeciwnika i pisz dalej te swoje wulgaryzmy który kij mnie interesuja
Moze w lapie masz ale w glowie hula Ci wiatr.Pochwal sie swoimi umiejetnosciami na yt ,ocenimz czy jestes lepszy
Po twoim komętarzu moge stwierdzić że nie znasz się na walce. Obejrzałeś kilka filmów z scott adkinsem i już oceniasz go... Ty zanim byś go machnoł ręką to wylądowałbyś już dawno w szpitalu. Może on nie bije się jak Statham ale i tak jest bardzo dobry. A i w kwesti filmów dlaczego jeśli film jest do bani to już oceniacie aktorów? Większość tzn "nieudanych" filmów nie jest spowodowane złą grą aktorską tylko ekipy która ten film tworzy. Aktor dostaje scenariusze i polecenia jak ma tą scene odegrać więc to tak naprawde wina scenarzystów i reżyserów że film nie wypalił, gdybyście choć raz wystąpili filmie to byście tak nie gadali bez sensu o innych aktorach. Jak dla mnie Scott Adkins zasługiwał na tę role w Niezniszczalni 2 może i nie miał klasyki filmowej ale zapewne reżyser chciał aby Jason Statham walczył z Scott Adkinsem który jest też znany w Champion II. A fani mogą podziwiać jak ci dawaj panowie się naparzają. ; ) Tyle z mojej strony ! ;P