Scott AdkinsII

Scott Edward Adkins

7,6
15 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scott Adkins

Media go kreuja na wielka gwiazde, ale niestety aktorem jest slabym, nie mowiac juz o biciu, bo w tej kwestii to on nie ma zadnych osiagniec..

maju90

Zgadzam się...
Myślę że kiedyś Adkins będzie główną gwiazd kina

adrian_stanio

Popieram. I mam nadzieje że Adkins doczeka sie miana gwiazdy filmów "kopanych".

mariusz87kox

Dangeris, odpuść sobie!

mariusz87kox

Nie prawda,aktorem jest bardzo dobrym a jego wyczyny w sztukach walki to coś niesamowitego,szkoda,ze tak mało z nim filmów mozna ogladać. Obejrzałam ostatnio Champion i Champion II ,istny majstersztyk .

mariusz87kox

Lols w ogóle popatrz, jakie tam filmy oceniasz i jak... albo 10 albo 1... a nie sorry jeden film 2 dostał. A najlepsze jest to, że wszystkie totalne mierne filmy, w których "gwoździem programu" jest Seagal dostają 10 (poza 1 filmem). Moim zdaniem się znasz jak g***o na poezji. No ale to tylko towja słaba ocena argumentowana cały czas tym samym. Co do samego Adkinsa - aktor miernawy póki co, ale walczy nieźle.

mariusz87kox

Scott Adkins ma pięć czarnych pasów w najważniejszych stylach sztuki walki, fantastycznie wyrzeźbione ciało i świetnie sprawdza się w filmach akcji
w których pokazuje swoje nieprzeciętne umiejętności.
Seagal nie ma żadnego pasa jest otyły i śmieszny w swych rolach gdzie nie pokazuje nic poza swoimi niedoskonałościami wynikającymi z braku umiejętności.
Niech przejdzie na emeryture i da sobie spokój z filmami które go kompromitują.