Sean Connery

Thomas Sean Connery

8,5
41 058 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Connery

Był wrednym podleńkim bondem...Np. w Dr. No nawet jak był więźniem to lazł pierwszy nawet nie wiedząc gdzie idzie - zeby tylko po swojemu. Albo np. szturchnie z nienacka, tam z ukrycia złośliwie dzgnie itd. No i po za tym ten bond zawsze sie cieszy jak go gonią.

janko_bzykant_

jako Bond był świetny, typ agresywnego mucho, całkowite przeciwieństwo Moore'a, który był zblazowanym playboyem...

janko_bzykant_

Pamiętam jak dał po łapkach Sylwi Trench w "Pozdrowieniach z Rosji"

janko_bzykant_

Najbardziejw roli bonda podobal mi sie pierce brosnan, ale to conneremu nalezy sie pierwsze miejsce, bo jego nastepcy tylko go nasladowali.

marines18

-Twierdza
-Idiana Jones i ostatnia krucjata
-Nietykalni
-Wszystkie Bondy

cosiepatrzysz

Też uważam z Bondów na pewno najlepszy , ale w ogóle jako aktor jest super.

janko_bzykant_

Klasa sam w sobie...szkoda ze odrzucił rolę Gandalfa:( A Bond w jego wykonaniu jest najlepszy!!!

Morfo_2

Proste!

janko_bzykant_

o takkk...mmm...najlepszy aktor a poza tym jestem fanką Jamesa Bonda(od dziadka sie zarazilam ;))i S.Connery najlepszy ;)

U2holic

A jak ci sie widzi Craig i te dwa nowe Bondy? Dla mnie totalna chała.

janko_bzykant_

zgadzam się...ohyda...;P ten najnowszy to okropność, nie moge go przetrawić

U2holic

Tego się po prostu nie da oglądać. Z przygód agenta 007 zrobili marne kino akcji...

janko_bzykant_

heh...dokładnie, wielka szkoda- jak mogli coś takiego zrobić ;/...;)

U2holic

Przypuszczam, że kryzys finansowy zrobił swoje. Teraz robią filmy tylko i wyłącznie dla tępych mas. Żeby zmaksymalizować zyski. Mam kilku znajomych, którzy nigdy nie lubili filmów z bondem, ale te nowe im się bardzo podobają. Dodam, że nie są to zbyt bystre osoby. Tak więc producenci osiągnęli swój cel...

U2holic

Przypuszczam, że kryzys finansowy zrobił swoje. Teraz robią filmy tylko i wyłącznie dla tępych mas. Żeby zmaksymalizować zyski. Mam kilku znajomych, którzy nigdy nie lubili filmów z bondem, ale te nowe im się bardzo podobają. Dodam, że nie są to zbyt bystre osoby. Tak więc producenci osiągnęli swój cel...

janko_bzykant_

film web sie tnie...

janko_bzykant_

hehe...a propos inteligencji-moja znajoma dy zobaczyła nowego Bonda to powiedziała: o mój Boże!On wygląda jak Robert Pattinson!