jestem lekko ździwiona że nie ma żadnych wpisów.. koles jest super.. a jak pieknie wygladał w filmie pidżama party.. jak jechal na tej desce przez fontanne.. ah..:P
Absolutnie się zgadzam:) Poza tym jest całkiem niezłym aktorem, widziałam go w serialu Life as We Know It i przyznam, że wypadł bardzo przekonywująco w roli 16-letniego chłopaka z liceum ... Ten rok to dla niego nowe wyzwania: nowe role w Reunion (już od września na kanale FOX) oraz Yours, Mine and Ours (premiera końcem listopada w USA) - jego kariera się rozwija, a ja życzę mu powodzenia:)
Dopiero teraz zobaczyłam,jakie to jest ciacho;)To zdjęcie główne nie jest zbyt ładne...Ja znalazłam lepsze...
[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc226/Alienshadow/Movies%20TV%20and%20Ce lebrities/Sean_Faris_2.jpg[/IMG]
W tym "Nie ma co sie emocjonować aktorami. Nieosiagalne", dodałbym jeszcze dwas słowa "debilne i szczeniackie"
no trochę racji masz. ;D to fakt, jest fajny i może przystojny, ale takie wyznawanie miłości do aktora w necie, to lekka przesada ;D to znaczy niech se piszą co chcą :D ale prawda, jest taka, ze raczej nigdy go nie spotkają go na żywo, nie mówiąc już o pogawędce w anglu, więc po robic se nadzieje ;D trzeba byc realistą akurat w tych sprawach ;D pozdro