Sean Faris

Sean Haroy Faris

8,0
2 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Faris

"Przygotowując się do roli Jake'a w filmie Po prostu walcz, ćwiczył 7 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu i przybyło mu 7 kg mięśni" zastanawiam się kto takie głupoty pisze -żenada

piero18_18

jak to mozliwe? skąd masz takie informacje ?
bo sam jestem ciekaw; p

astok0

Hmm.. ale nie podali ile czasu tak ćwiczył.

dusia204

aha moj błąd.
ciekawe ile cwiczył

astok0

Nom.. mogli podać ile..

dusia204

cięzko powiedzieć ile dokładnie ale... 7 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu miałoby taki efekt że nic by nie przybrał masy mięśniowej co najwyżej schudł by sporo. organizm po prostu potrzebuje regeneracji. Myślę że pewnie że ze 3 lub 4 razy na siłowni w ciągu tygodnia plus wysiłek tlenowy

piero18_18

Przybrałby. Ja po 2 godzinach dziennie na siłowni jestem tak nabita..I jakoś u mnie nie powoduje to schudnięcia tylko zwiększenie mięśni.

dusia204

No ale jest różnica między 2 godziny a 7 i to jeszcze 6 dni w tygodniu jesli chodziło o sama siłownie to nie ma takiej mozliwości na zbudowanie umięśnionej sylwetki.

piero18_18

Aż tak się nie znam... Chociaż trzeba przyznać, że efekty jego pracy nad sylwetką są naprawdę znakomite!

dusia204

no tak mogliby podać szczegółowy trening przydałby się:P

piero18_18

I to jeszcze jak! Mimo, że jestem dziewczyną to i tak przydałoby się umięśnić trochę sylwetkę.

piero18_18

rzeczywiście ze nie mogł by przybrac miesni tyle cwiczac a raczej sterydów tez nie brał ciekawe ile tak naprawde ćwiczył ja cwicze codziennie po 30min w domu od miesiaca i efektu juz są