Kolejna 1 !!!! ode mnie !! Ten sam komentarz co do innych tym podobnych osób filmu ?? A juz ta martussia tu jej kolejny głos za facjate !! ( Schrupac go ??) Obudź sie dziewczyna jak ty tylko oceniasz za same ładne gęby to ja nie chce juz czytac podobnych komentarzy !!!
wg. mnie masz troche nasrane we łbie :/ A.P pierwsze częsci są świetne i gdy nie stfiler to film byłby do kitu :) zagrał tam swietnie i napewno nie zasługuje na 1 ;) no ale jesli gustujesz w jakimś gównie to twoja sprawa... nie wiem za co dałeś Żmijewskiemu 1 !! nie lubie go ale to dobry aktor
jeśli to co on mówił było dla Ciebie śmieszne to gratuluję poczucia humoru ;/ bo jak dla mnie to było wręcz niesmaczne i żenujące.
Tak... Natomiast Tobey Maguire grający Spidermana to wybitny aktor;] Kirsten Dunst również wirtuozka kina;] Może Natalia Oreiro to następna wybitna aktorka;] Nie powiem że ja nie wstawiam tego typu aktorzynom zawyżonych ocen,ale nie pisze beznadziejnych komentarzy na stronach o innych aktorach. A Seann William Scott jest aktorem średnim... Rola w American Pie to :P jakby to powiedzieć-wczuł sie chłopak i to bardzo... A z innych filmów w ktorych grał już dokładnie go nie pamiętam...Ale napewno na 1 nie zasługuje...
Oki .. maly "mistake" :p .. aktor jest zabawny bo gra przewaznie w komediach ... :D Zmiana oceny - 7/10.
cóż....trudno się nie zgodzić z daniem temu typowi 1.
żenada, masakra...
aha - dziewczyny, dajcie spokój, co? faceci mają przynajmniej na tyle szczerości, żeby otwarcie mówić o niektórych aktorkach, że są seksowne piękne itd, ale nie wciskając, że mają wybitne talenta aktorskie :P
szajt.... właśnie przeczytałem posta o "wirtuozerii kinowej" Kirsten Dunst... no ktoś ostro przegiął w tym momencie. cóż - widocznie z kinem jak ze wszystkim - na topie obecnie jedynie miernota i nijakość :/
...a na forach jak zwykle nieumiejętność czytania ze zrozumieniem i za grosz poczucia humoru... Adamie-adamie, to sie tyczyło konkretnie Ciebie^^
1?? Hehe śmieszny jestes.Ja daje 9 bo dobrze zagrał w wielu filmach.I weź teraz pomyśl,że gdyby był taki beznadziejny to by go do filmów nie brali.A w Stanach jest to bardzo doceniany aktor.
aktor gra role jaka dostaje... za to mu płaca, a ze Seann dostal akurat role Stiflera i musial udawc głupka (co zreszta zajebiscie mu wychodzilo) nie znaczy ze odrazu jest hujowym aktorem... dla mnie byl bombowy w American Pie ;) Pozdro!
Narazie widziałem chłopa w 'Ostrej jeździe' i wypadł niezgorzej. Robi taką zakazaną mordę, jak szczerzy kły. PRawdziwy talent. Trochę przypomina Carrey'a, tylko mnie 'gumy' na twarzy. No i jak ktoś tu już wspomniał, złym aktorem pewno nie jest, bo w filmach gra. Po American Pie doklejono mu dużą i wyraźną etykietkę 'ForFun' i etykietka się łatwo nie odklei. Co z tego, że te filmy takie głupkowate są? Ano sprzedają się, to warto w nich grać.
Jak dla mnie to na 1 na pewno sobie chłopak nie zasłużył ja dałam mu 7. Nie jest jakiś strasznie dobry i w ogóle ale bez przesady. Gra to co mu karzą i robi to dobrze.
Ja mu daje 10 .
I pozdro dal ciebie Kasiolek
""no ale jesli gustujesz w jakimś gównie to twoja sprawa... nie wiem za co dałeś Żmijewskiemu 1 !! nie lubie go ale to dobry aktor""
Jeden mądry po chuj krytykować
A nawiasem Speedfan jak by Seann William Scott wpadł do twojej miejscowości to ciekawie czy być wyskoczył do niego i darł sie "Ze grać nie umie i ze jest idiotą " wrecz przeciwnie goniłbyś po autograf
nie znasz sie stary to nie obrażaj , właściwie każdy ma oddać swój
pozytywny lub negatywny komentarz bo od tego to jest ;p .
Nie mam zamiaru cię wyzywać , (zrobili to już inni ^^ ) .
Napisze ci co powinieneś uwzględnić :
GRĘ AKTORA
GRĘ AKTORA
GRĘ AKTORA
i tyle .
A nie jakie są jego dowcipy - bo to jest scenariusz ( i prój się tu do
kolesia co go zrobił :P ) lub to jakiego gra idiotę czy głąba ( taka
rola )
Ważne są umiejętności , żeby wyglądało to realistycznie .
Równie dobrze mógłbym ocenić Linde za to że zawsze gra role kozaka i jak
to on pięknie wszystko umie załatwić , podoba mi sie to na 3 ale jego
gra jest na 10 wiec 10 ;PPP
Pozdro koleś xP