Seann William Scott

Sean William Scott

8,0
11 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Seann William Scott

Kolejna 1 !!!! ode mnie !! Ten sam komentarz co do innych tym podobnych osób filmu ?? A juz ta martussia tu jej kolejny głos za facjate !! ( Schrupac go ??) Obudź sie dziewczyna jak ty tylko oceniasz za same ładne gęby to ja nie chce juz czytac podobnych komentarzy !!!

Speedfan

wg. mnie masz troche nasrane we łbie :/ A.P pierwsze częsci są świetne i gdy nie stfiler to film byłby do kitu :) zagrał tam swietnie i napewno nie zasługuje na 1 ;) no ale jesli gustujesz w jakimś gównie to twoja sprawa... nie wiem za co dałeś Żmijewskiemu 1 !! nie lubie go ale to dobry aktor

kasiolek1441

trzeba powiedzieć że stifler w american pie był zajebiście śmieszny!!!!

Frank_Serpico

jeśli to co on mówił było dla Ciebie śmieszne to gratuluję poczucia humoru ;/ bo jak dla mnie to było wręcz niesmaczne i żenujące.

Speedfan

Tak... Natomiast Tobey Maguire grający Spidermana to wybitny aktor;] Kirsten Dunst również wirtuozka kina;] Może Natalia Oreiro to następna wybitna aktorka;] Nie powiem że ja nie wstawiam tego typu aktorzynom zawyżonych ocen,ale nie pisze beznadziejnych komentarzy na stronach o innych aktorach. A Seann William Scott jest aktorem średnim... Rola w American Pie to :P jakby to powiedzieć-wczuł sie chłopak i to bardzo... A z innych filmów w ktorych grał już dokładnie go nie pamiętam...Ale napewno na 1 nie zasługuje...

barnaba

"trzeba powiedzieć że stifler w american pie był zajebiście śmieszny!!!!"
jak dla kogo :/

Speedfan

Oki .. maly "mistake" :p .. aktor jest zabawny bo gra przewaznie w komediach ... :D Zmiana oceny - 7/10.

Speedfan

cóż....trudno się nie zgodzić z daniem temu typowi 1.
żenada, masakra...
aha - dziewczyny, dajcie spokój, co? faceci mają przynajmniej na tyle szczerości, żeby otwarcie mówić o niektórych aktorkach, że są seksowne piękne itd, ale nie wciskając, że mają wybitne talenta aktorskie :P

adam_adam

szajt.... właśnie przeczytałem posta o "wirtuozerii kinowej" Kirsten Dunst... no ktoś ostro przegiął w tym momencie. cóż - widocznie z kinem jak ze wszystkim - na topie obecnie jedynie miernota i nijakość :/

adam_adam

...a na forach jak zwykle nieumiejętność czytania ze zrozumieniem i za grosz poczucia humoru... Adamie-adamie, to sie tyczyło konkretnie Ciebie^^

Speedfan

1?? Hehe śmieszny jestes.Ja daje 9 bo dobrze zagrał w wielu filmach.I weź teraz pomyśl,że gdyby był taki beznadziejny to by go do filmów nie brali.A w Stanach jest to bardzo doceniany aktor.

Vicious_2

aktor gra role jaka dostaje... za to mu płaca, a ze Seann dostal akurat role Stiflera i musial udawc głupka (co zreszta zajebiscie mu wychodzilo) nie znaczy ze odrazu jest hujowym aktorem... dla mnie byl bombowy w American Pie ;) Pozdro!

Speedfan

Tylko błazen da temu kolesiowi ocene 1. Nie ejst mistrzem i ale gra dobrze ;)

Speedfan

Narazie widziałem chłopa w 'Ostrej jeździe' i wypadł niezgorzej. Robi taką zakazaną mordę, jak szczerzy kły. PRawdziwy talent. Trochę przypomina Carrey'a, tylko mnie 'gumy' na twarzy. No i jak ktoś tu już wspomniał, złym aktorem pewno nie jest, bo w filmach gra. Po American Pie doklejono mu dużą i wyraźną etykietkę 'ForFun' i etykietka się łatwo nie odklei. Co z tego, że te filmy takie głupkowate są? Ano sprzedają się, to warto w nich grać.

Speedfan

Jak dla mnie to na 1 na pewno sobie chłopak nie zasłużył ja dałam mu 7. Nie jest jakiś strasznie dobry i w ogóle ale bez przesady. Gra to co mu karzą i robi to dobrze.

Speedfan

Ja mu daje 10 .

I pozdro dal ciebie Kasiolek

""no ale jesli gustujesz w jakimś gównie to twoja sprawa... nie wiem za co dałeś Żmijewskiemu 1 !! nie lubie go ale to dobry aktor""

Jeden mądry po chuj krytykować

A nawiasem Speedfan jak by Seann William Scott wpadł do twojej miejscowości to ciekawie czy być wyskoczył do niego i darł sie "Ze grać nie umie i ze jest idiotą " wrecz przeciwnie goniłbyś po autograf

Speedfan

nie znasz sie stary to nie obrażaj , właściwie każdy ma oddać swój
pozytywny lub negatywny komentarz bo od tego to jest ;p .
Nie mam zamiaru cię wyzywać , (zrobili to już inni ^^ ) .

Napisze ci co powinieneś uwzględnić :

GRĘ AKTORA
GRĘ AKTORA
GRĘ AKTORA

i tyle .
A nie jakie są jego dowcipy - bo to jest scenariusz ( i prój się tu do
kolesia co go zrobił :P ) lub to jakiego gra idiotę czy głąba ( taka
rola )
Ważne są umiejętności , żeby wyglądało to realistycznie .
Równie dobrze mógłbym ocenić Linde za to że zawsze gra role kozaka i jak
to on pięknie wszystko umie załatwić , podoba mi sie to na 3 ale jego
gra jest na 10 wiec 10 ;PPP

Pozdro koleś xP