Co o niej sądzicie? Pod koniec zeszłego roku zaznajomiłam się z jej całą biografią i przede wszystkim dyskografią i muszę stwierdzić, że dziewczyna zrobiłaby pewnie oszałamiającą karierę tym angielskim albumem. Szkoda, że zawsze za drodze musi stanąć jakaś kretynka, bo nic nie usprawiedliwia tego, co zrobiła Saldivar... Selena była świetną piosenkarką i bardzo mi się podobał ten ostatni koncert.
Ja też ostatnio trochę o niej czytałam. Była bardzo zdolna. Gdyby teraz żyła z pewnością byłaby znana. Fajnie śpiewała. Słuchałam kilka jej piosenek i oglądałam film. Selena miała przed sobą naprawdę wielką karierę...szkoda, że zginęła w taki podły sposób:(
Wydaje mi się, że nie ma o niej tematów bo jest mało znana w Polsce. Meksykańscy fani ciągle ją kochają i pamietają o niej, a Polacy...chyba mało wiedzą o Selenia (z resztą trudno się dziwić w naszym kraju raczej nie mówi się o tej artystce)
Cześć, no to macie dziewczyny pierwszego fana - chłopaka. Kocham Selenę i co więcej pamiętam ją a to dzięki mojemu pobytowi w Stanach w 1993 roku i mojej kuzynce która była jej wielką fanką. Selena była wspaniałą osobą i artystką, jej sława była naprawdę wielka ale krótka, niestety. Zastanawiam sie jaką byłaby dzisiaj gwiazdą, czy może by zniknęła, a może showbiznes by ją zepsuł tak jak inne gwiazdy. Niemniej jednak dla mnie zawsze będzie wielka, nie zastąpiona (innymi podróbkami typu Lopez czy Thalia)i zawsze będę o niej i jej muzyce pamiętał. Wiem o niej chyba wszystko i słuchałem chyba wszystkich piosenek, a Como la flor słucham prawie codziennie.
ja tez pamietam Selene, ale jakby przez mgle. mialam chyba z 16-17lat jak zginela. pamietam jak podawali ta wiadomosc w mtv. dopiero pozniej kiedy 'swiadomie' ja pokochalam za jej talent i wspaniala osobowosc, skojarzylam, ze to byla Ona.
miala przepiekny mocny i gleboki glos. pieknie spiewala na zywo, co obecnym artystkom rzadko sie zdarza. uwielbiam 'amor prohibido', 'como la flor', 'bidi bidi bom', 'la llamada', 'dreaming of you' i wiele, wiele innych. jestem pewna, ze gdyby zyla bylaby najwieksza latynoska gwiazda ever :)))
R.I.P
Hey wiesz ja ją także bardzo bardzo kocham a najśmieszniejsze mam tak samo na imię jak ona uwielbiam jej piosenki oglądałam film z milion razy i zawsze płacze bo ona była cudowna dlaczego zginęła to straszne że giną tak cudowne dobre osoby.
Tak się składa, że ja uwielbiam Selenę :) Zgadzam się-trudno zdobyć cokolwiek na Jej temat, choćby płytę czy zdjęcie. Ja w swojej kolekcji posiadam bardzo dużo o Selenie, min. największe hity, ostatni koncert na dvd i wiele ciekawych zdjęć. Nawet sama prowadzę o Niej stronę, w którą włożyłam wiele serca i czasu.
Kasia
Ja posiadam jedynie kilka jej piosenek. Faktycznie trudno zdobyć jej płytę, nigdy nawet nie widziałam żadnej w sklepach.
Wiecie może czy piosenke z filmu Selena "Dreaminf Of You" śpiewała Jennifer Lopez i jaki jest tytuł piosenki którą na początku śpiewa Jennifer w filmie na koncercie ubrana na fioletowo?