Shane DawsonII

Shane Lee Yaw

6,2
73 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shane Dawson

Przyznał, że jest bi

użytkownik usunięty

Współczuję jego dziewczynie. Eh, myślałam, że jest szansa, iż facet hetero może zachowywać się jak Shane. Szkoda.

rzeczywiście szkoda jego związku z Lisą, chociaż niczego jeszcze nie przekreślili, ale nie rozumiem co ci to za różnice robi jaki on jest.

użytkownik usunięty
pissedchupacabra

Gdyby nikomu nie robiło to różnicy, to by o tym nie mówił.

Jego kolega Drew Monson "zachowuje sie jak Shane" a nawet głębiej w tym stylu, a nie przyznaje się do homoseksualizmu ani trochę. To nie zawsze tak działa. Nie mówił nigdy o tym bo nie był pewien i sam się w tym temacie gnębił, każdy kto się kiedykolwiek zastanawiał nad swoją seksualnością powinien coś o tym wiedzieć, tym bardziej ktoś kto tak bardzo upublicznia swoje życie prywatne i relacje ma prawo na takie zachowanie. Reasumując, nie trzymał tego w tajemnicy bo robił w gacie, trzymał to w tajemnicy bo seksualność to prawdopodobnie najbardziej prywatna cecha człowieka i część ludzi o tym nie rozmawia, to normalne i naturalne.

Sam post wygląda ciekawie, tak jakby jego osoba była mniej fajna przez to że jednak się okazało że w jakiejś części lubi chłopców. W końcu 100% heteryk, który zachowuje się jak Shane to ósmy cud świata dla kobiety?

użytkownik usunięty
Sermlet

Dla mnie tak. Z tym, że prawie każdy kto widzi kolesia jak Shane od razu mówi, że nie może być całkiem hetero. Myślałam, ze to stereotypy, ale widać mieli rację. Tyle. Nie chodzi o to, iż mam coś przeciw ludziom odmiennej orientacji, w sumie mi to wisi. Także bez nerwów.

nerów nie ma, spokojnie. Znam parę takich osób i określają sie jako hetero, tak jak ten cały Drew. Czekam na jakieś wyznania w przyszłości.