Okropna w serialu 90210. Jest sztuczna, brzydka, gra beznadziejnie a do tego jeszcze brzydka. Nie cierpię jej gry aktorskiej. Wkurza mnie zawsze.
haha xD faktycznie autorka posta niezbyt się popisała, ale rację przyznaję: też nie mogę na nią patrzeć, jest brzydka... aż dziwne, bo do tych wszystkich amerykańskich produkcji o "ciężkim" życiu nastolatków biorą zazwyczaj piękne aktoreczki...
brzydka może nie jest ale zgadzam się, że jej gra aktorska jest denerwująca. Na początku mi to nie przeszkadzało ale im dłużej oglądam ten serial to tym bardziej mnie ona irytuje, mam na myśli jej gesty i miny, jest bardzo teatralna, zero naturalności.
Grac nie potrafi, owszem. Niby sie jeszcze uczy, jest bardzo mloda. Ale mimo wszystko.
Co do urody-Nie jest specjalnie ladna. Taka sobie, bardzo przecietna.
No borze gdyby nie ten jej nos, to byłaby nawet ładna, ten nos zdecydowanie ją szpeci.
A jej gra aktorska? Tragedia.
Właśnie sama miałam zamiar wyrazić niezbyt pochlebną opinie na temat jej gry, ale widzę, że nie jestem jedyna.
Zwróciliście uwagę na to, jakie ona miny strzela?
moim zdaniem ona kompletnie nie potrafi grac, dzieki czemu ten serial jest totalnie beznadziejny
no i dodatkowo jest brzydka
Smieszne..czytam ten temat i slowa typu " brzydka, taka owaka, grac nie potrafi..." Piszą tylko kobitki..Hejkaa laski...Nie martwcie sie to zadna konkurencja dla was Polek ;P ... Ja tam na jej gre aktorską nie patrze bo wole inne postacie w filmie..ale sorry jest ladna;)
Nie jest brzydka. Ma raczej przeciętną urodę ,ale większość to zasługa makijażu ;/
Jej talentu aktorskiego za to nie ma co oceniać bo go zwyczajnie nie ma.
Oj, mamy niską samoocenę widzę :) Moim zdaniem jest ładna (jak z resztą wszystkie dziewczyny z serialu) Owszem może i to zasługa makijażu, ale "na żywo" jej nie zobaczę i uważam, że na prawdę są to ładne dziewczyny.
Jeżeli natomiast chodzi o grę aktorską, wydaje mi się, że taka tragiczna to ona nie jest! Gra z resztą jak i cała obsada serialu. Chyba by nie ciągnęli jej roli jakby grać nie umiała..
brzydka? Te Strupy inne w serialu według niej są brzydkie (chociaż też cudne, ale ona jest mega-cudna), a w 90210 to wszyscy grają słabo to nie wiem co się przyczepiliście do niej właśnie :P
Zgadzam się. Jest bardzo irytująca, a jej "gra aktorska" pozostawia wiele do życzenia. Sztuczna, okropna mimika twarzy, dziwne miny i nienaturalne ruchy. Urodę ma przeciętną, ale nie jest bardzo brzydka. Moim skromnym zdaniem nie jest dobrą aktorką i wątpię, by odniosła sukces w tym zawodzie.
Pewnie jesteś zakompleksioną dziewczyną w jej wieku i po prostu zazdrościsz jej urody. Shenae jest naprawdę śliczną kobietą i nie na drugi raz nie obrażaj jeżeli sama nie jesteś ideałem.
uwielbiam Shenae i myślę że ona jest jedną z najlepszych aktorek młodego pokolenia a do tego jedną z najpiękniejszych ;)
sylwia2298 - już odniosła sukces jak gra w serialu oglądanym przez cały świat.
Bartezz_2 - nawet jak by była ideałem nie może się wypowiadać.
A aktorką jest mocno średnią, ale podobnie zresztą jak wszyscy w tym serialu. A sam serial bardzo lubię.
Pierniczycie glupoty piszac o niej ze jest brzydka.
Rozumiem ze komus moze nie przypasc do gustu, moze nie podobac sie gra aktorska, lub nie preforwac takiego typu urody, ale piszac "brzydka" pograzacie sie, chyba nawet nie znacie znaczenia tego slowa a do tego nie widzieliscie prawdziwej brzydoty.
Ja sama nie uważam że jest jakaś zjawiskową boginią, ale zgrzeszylabym piszac ze nie moge na nia patrzec bo jest taka szpetna.
Ogarnijcie sie, nie wiem skad w Was tyle zawiscie i zazdrosci, moze pochwalcie sie tutaj swoimi fotkami i pokazcie jacy jestescie atrakcyjni a pozniej obrazajcie innych.
Dlaczego to jest tak, że można kogoś kochać/uwielbiać/uważać za najlepszego, albo od razu gnoić?
Gdyby była taka okropnie brzydka i grała beznadziejnie to nikt by jej do tego serialu nie zaangażował.
Uroda jest zawsze kwestią gustu, więc trudno tu mówić o byciu obiektywnym. Jednak... ludzie, chill. To jest forum Shenae. Więc pozwólcie się wypowiedziec fanom albo piszcie KONSTRUKTYWNĄ krytykę. A nie typu 'jest brzydka, a do tego brzydka', bo to nie jest żaden argument.
Ktoś powiedział o strzelaniu min - okay, może irytować, zgadzam się. Tylko, że Shenae ma podobne nawyki na co dzień (wystarczy obejrzeć wywiady z nią).
Jeśli scenarzyści uznaliby, że tak być nie ma - miałaby się tego wyprzeć!
Nie zwalajcie wszystkiego na aktorkę, bo ona tutaj nie rządzi sobie sama...
'Nie cierpię jej gry aktorskiej. Wkurza mnie zawsze.'
Ciekawe. Na podstawie ilu produkcji to stwierdzasz? Bo tak samo jak fanom mówi się, żeby nie mówili ze jest najlepsza - bo jeszcze nie miała gdzie się wykazać - to tak samo powinno odnosić się do negatywnej krytyki.
Blaczek, zgadzam się z Tobą 100%, myślałam że na tym forum nie ma już osób które potrafią normalnie wypowiedzieć się na temat tej aktorki, a nie tylko mieszać z błotem. Zresztą to nie powtarza się tylko w przypadku Sheanae, w wątkach wielu aktorek trafiałam na komentarze typu "ale obleśna", "fuj, ale paszczur" itp.. Wkurza mnie to i wkurzać nie przestanie, bo ja rozumiem że jeśli chodzi o urodę- każdy ma swój gust. Przypuśćmy że moim zdaniem ta aktorka może być zjawiskowo piękna, a dla kogoś innego- niekoniecznie. Ale kurde nazwać kogoś obleśnym, szpetnym itd. to już ostre przegięcie.
Co zaś się tyczy jej aktorstwa. Mnie ona osobiście nie irytuje, ale widząc ją tylko w 90210 za bardzo tez się wypowiedzieć nie mogę, może kiedyś zobaczę z nią jakieś inne produkcje.
W każdym razie nazywaniem jej beztalenciem to też gruba przesada, bo gdyby była aż tak beznadziejna, tak jak napisała Blaczek- nie przyjęliby jej do obsady.
Dziękuję, dobranoc
: )
Denerwujące jest to, że takie tematy trzeba w ogóle poruszać.. forum filmowe to forum filmowe. Dawanie 1 za nic, jest tak samo bez sensu jak dawanie 10 za nic. Inna sprawa, że czasem aktor oczaruje tak w jednym filmie, że po prostu nie idzie dać mu mniej.
kilmenyy, powiem Ci że szkoda nerwów na takie sytuacje, chociaż przyznam, że mnie one często też dobijają.
Trudno wtedy nie wysnuwać wniosku, ze ludzie robią to z nudy albo z zazdrości.
Dodam jeszcze, że są przypadki, gdy brak urody jest atutem aktora. Willem Dafoe? Zawsze, gdy oglądałam jakiś film z nim moja mama mówiła 'Mordę to ma niezłą, ale dobry aktor'.
Wracając do Shenae - ja widziałam z nią dwa filmy i dwa seriale i.. na razie po prostu czekam na więcej! Lubię ją, ale oceny nie dałam. Żeby ani nie zawyżyć, ani nie umniejszyć.
Zastanawiam się, jaką ocenę da ktoś dający Shenae 1 komuś, kto zagrał w jednym, podrzędnym filmie i to jeszcze fatalnie. 90210 to jednak serial, który odniósł sukces, sam fakt że jest spin-offem tak popularnej produkcji świadczy o tym, że producenci pokładali w nim nadzieje.
Zazwyczaj są to po prostu hejtersi którzy w ten sposób próbują się wyładować w necie i leczyć kompleksy.
Jeśli ktos inteligentnie napisze, ze po prostu nie przepada za dana aktorka/aktorem- ok, od tego jest forum aby wymieniac się opiniami, ale gdy widzę takie komentarze na zerowym poziomie "co za pszczur", "beztalencie" to mnie krew zalewa. xD Ale coz zrobic, jak nic nie można zrobic.
Ja jako przykład mogłabym przytoczyć naszego polskiego Karolaka. Jeżeli chodzi o aktorstwo- moim zdaneim jest świetny, może nie przystojny, wyglądem nie czaruje ale nadrabia osobowością i za to go uwielbiam.
Dlatego takie ocenianie za wygląd na portalu filmowym jest zbedne. :D
Ja muszę nadrobić, dziś zaczęłam 3 sezon 90210 i coraz bardziej lubię Shenae w roli Annie! Jak dla mnie gra super, może i nie znam się dobrze na grze aktorskiej ale tak czy owak, dla mnie spisuje się świetnie i chętnie zobacze z nią inne produkcje jeśli będzie taka okazja.
Zgadzam sie, wiele osob bawi sie tutaj w pseudo znawcow i krytykow, a tak naprawde piszac taką "konstruktywna krytykę"- po prostu pogrążają się.
Forum typu filmweb nie jest przecież dla wyszukanych znawców filmowych - ot, zwyczajnych ludzi. Jednak jakiś sensowny argument wypadałoby napisać... jakoś ja już się odzwyczaiłam od przejmowania się bezsensownymi komentarzami, chociaz rażą, przyznaję.
Są aktorzy, których ja sama nie lubię (z różnych powodów), ale nie wyzywam ich na wszystkich możliwych forach - kwestia poziomu, wydaje mi się.
Ależ oczywiście, mi po prostu chodziło o to, że niektórzy uważają się chyba za niebywałych znawców kina bo często w swoich komentarzach obrażają ludzi którzy ośmielą się mieć inne zdanie.
Ja też nie przepadam za niektórymi aktorami, ale szanuję osoby które uważają wprost przeciwnie także to faktycznie jak napisałaś- kwestia poziomu. ;)
Zgadzam sie z wami-jej twarz ma taki jakis dziwny wyraz,irytujacy,wredny,nie potrafie tego okreslic.Nie zazdroszcze jej urody,uwazam ze jest brzydka,a wokol niej same przystojniaki co mnie dziwi ze ma takie wziecie,amerykanie sie nie znaja na ladnych dziewczynach,u nich praktycznie takich brakuje,chociazby mozna wziac pod uwage aktorki 90210-zadna z nich specjalnej urody nie posiada,kryja sie tylko pod tapeta,ktora widac na odleglosc kilometra.Jak na moje te aktorki sa po prostu brzydkie,lub przecietne(zalezy ktora) a mysla ze sa seksbombami brzydka,a wokol niej same przystojniaki co mnie dziwi ze ma takie wziecie,amerykanie sie nie znaja na ladnych dziewczynach,u nich praktycznie takich brakuje,chociazby mozna wziac pod uwage aktorki 90210-zadna z nich specjalnej urody nie posiada,kryja sie tylko pod tapeta,ktora widac na odleglosc kilometra.Jak na moje te aktorki sa po prostu brzydkie,lub przecietne(zalezy ktora) a mysla ze sa seksbombami
Czyżby dwa razy sie wkleiło.? Od tego jest opcja edytuj.
Aktorką jakąś zjawiskową nie jest, ale wszystkie dziewczyny w 90210 grają teatralnie i troche na siłe więc jakoś nie wyróznia sie lepiej lub gorzej na tle reszty.
A osobiście uważam że jest naprawde bardzo ładna, taka dziewczęca.
Masz racje ;) to w końcu wam kobieta się powinna podobać ;) Ale ja powiem że moim zdaniem ona jest ładna ;) nie piękna ale jest ładna ;) ale gra aktorska niestety. Był w 90210 taki odcinek jak ona szła z Liamem koło fontanny i zaczęła tak gadać (potem wlazła do tej fontanny - bodajże 3 seria) . Jak kojarzycie moment to sobie włączcie i zobaczcie ;/ no po prostu aż mi się odechciało ;/ jak ona tam.... ajj szkoda gadać ;) cienka aktorka po prostu ;)
No musze was zasmucic ale jest najładniejsza z 90210 , zazdrosc niestety zamydla wam oczy. Fakt nie gra jakos wybitnie , jak wszyscy tam zresztą ale urody nie mozna jej odmowic. No jest piękna i tyle
Chyba musisz wybrać się do okulisty ona jest paskudna.
O jej grze aktorskiej nie będę się rozpisywał ponieważ każdy dobrze widzi ,że jest beznadziejna.
Zacznijmy od tego, że cała ekipa 90210 ma słaby warsztat aktorski, nie zmienia to jednak faktu, że serial ogląda się dość przyjemnie. Co do jej wyglądu,uważam, że jest bardzo ładna. W czarnych włosach wygląda prześlicznie. Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz Ty, że nazywasz ją brzydką.
A, i jeszcze chciałabym wtrącić, że na prawdę Ci współczuję. Twoja argumentacja(brzydka, gra beznadziejnie a do tego jeszcze brzydka) jest powalająca w negatywnym znaczeniu oczywiście.
pomijając już nawet grę aktorską i wygląd, ale jej ton głosu i mimika są potwornie irytujące, wiecznie ma twarz takiej cierpiętnicy...
A ja akurat lubię jej postać, przekazuje dużo emocji, jest naprawdę śliczną dziewczyną, jej uśmiech rozbraja!
Ja jej natomiast nie trawię. Ograniczona mimika, sztuczne ruchy, jakaś totalna masakra. Coś na miarę Miley Cyrus, taka gwiazdka Disney'a. Do każdej życiowej sytuacji wykorzystuje te same miny. W porównaniu z grą filmowej Silver z 90210 wypada poniżej zera.
boże , ludzie , ogar , hahahaha . jak czyta się połowę waszych beznadziejnych komentarzy to ze śmiechu ciężko nie wyrobić . dobra by was komedia wyszła . ktoś tam wyżej napisał bardzo dobrze , żeby pozwolić się wypowiedzieć fanom albo pisać konstruktywną krytykę . piszecie , że jest nie wiadomo jaka to brzydka i wgl , ale spójrzcie na siebie - połowa z was wygląda pewnie jak pasztet ze słonia . ja osobiście nie uważam , że jest piękna , zajebista i wgl najlepsza na świecie , ale gdyby była nie wiadomo jaka paskudana nie wybrali by jej w żadnym filmie ani serialu żeby zagrała . wy zapewne sami byście lepiej nie zagrali . masakra ludzie ...