Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Chłopak Rihanny :)

użytkownik usunięty

J.w. <info z plotkarskiej stronki <Lol>......

teza to slyszalam ale w to jednak nie wieze ;)

ZiggyGirl

Dlaczego nie...ja tam wierzę, chociaż nie sądzę żeby długo razem pobyli...no ale życzę im szczęścia ;o)

Pomyluna

nie chodzi mi o to ze nie chce zeby byli razem, tylko ja jestem taka ze jesli potwierdza ze sa razem to uwierze hehe
pozdro;)

ZiggyGirl

Na razie jeszcze nie potwierdzili nic tylko widzieli ich razem na jakiejs kolacji i jak ona do niego przyszła na plan Indiany Jonesa ^^
Szczerze to nie sądze żeby ten związek był jakkolwiek dlugi i z jakąś przyszłością.

stokrotna_

stokrotna, zgadzam się...myślę, że nie wytrwają razem zbyt długo...no ale właściwie macie rację, że jeszcze tego nie potwierdzili więc nie mamy na razie o czym dyskutować ;))
pozdrówki ^^

Pomyluna

szczerze nie chce do sibie dopuscic mysli, że sa razem ;p i tyle, ale myslę, że jak przystało na holywoodzkizwiązek to wytrwają ze soba z 2 tygodnie ;p
Zresztą umie spiewac ale jak mozna spiewac non stop tekst pod moja parasolka i.t.d ^^

ZiggyGirl

przeczytalam gdzies ze Rhianna nie potwierdzila tego ze sa razem tylko powiedziala ze sa przyjaciolmi....:)

a ja wierzę.
widziałam foto xdd
^^ a na fotomontach znam się jak nikt xdd
no i Rihanne tez lubię więc jak dla mnie to Git x]

kori_3

tez widzialam zdjecie z jakiegos klubu, gdzie byli oboje z tym ze on w ogole nie zwracal na nia uwagi a ona gdzies tam w tyle stala... nie zrozum mnie zle ale to nic nie znaczy:)

ZiggyGirl

A ja ostatnio przeczytalam wypowiedź Rihanny, jakoby ona i Shia mieli być tylko i wyłacznie przyjaciółmi...także już sama nie wiem co o tym myśleć :)
A ta piosenka "umbrella-ella-ella-e-e-e" naprawdę zaczyna mi już działać na nerwy XD
Pozdrawiam ^^

Pomyluna

ja juz jej tez nie moge sluchac.. na poczatku mi sie podobala ale teraz juz naprawde... slyszalam inna wersje tej piosenki w wykonaniu Mandy Moore. bardzo mi sie podoba, zupelnie inaczej ja spiewa... ale to tak na marginesie hehe
pozdro:)

ZiggyGirl

Mandy nie słyszałam, ale za to słyszałam jak śpiewał tą piosenkę Gerard Way z My Chemical Romance i jakiś zespół, którego nazwy niestety nie pamiętam...w każdym razie też fajnie im wyszło...każde urozmaicenie lepsze xd
Trochę zeszłyśmy z tematu, ale co tam ^^
Pozdrawiam :o)