Mówiąc, że Shia jest seksowny, przystojny, piękny i że jest ideałem trochę a nawet bardzo przesadzacie ! Rozumiem, że o gustach się nie dyskutuję ALE są pewne granice...Aktorem jak narazie jest przeciętnym ale ma jeszcze dużo czasu żeby się wykazac. A czytając komentarze niektórych, że to przystojniak mam wrażenie i pewnie nie tylko Ja, że chyba przystojnych mężczyzn nie widzieliście bo mi osobiście Shia przypomina małego, niedorozwiniętego szczurka. Pozdrawiam i nie obrażajcie się - musiałam to z siebie wyrzucic ;)
Niedorozwinięty szczurek? A to dobre ;D. Osobiście lubię go, ale fakt- są przystojniejsi ;). Ma chłopak jednak buźkę sympatyczną, nie powiem ;). Oglądałam z jego udziałem tylko film "Disturbia" i szczerze mówiąc super to to nie było...
Sam jesteś niedorozwinięty szczurek. I moim zdaniem Shia ma talent
Ale każdy ma swój gust dlatego proszę żebyś nie komentowała mojego wpisu
No to widać jakaś głupia. My przesadzamy? My? To nasze kurw...de zdanie, każdy ma swój gust i nie będzie mi mówił jakis niedorozwinięty szczurek co i jak. No a skoro mówimy o szczurku to chyba w lustro nie spojrzałaś. Hmmm?
SPEEDRAID ale się podnieciłeś moim wpisem.
Troche więcej kultury może na przyszłośc czy mama nie nauczyła ?
A w lustro owszem spojrzałam ale jak możesz mi mówic takie rzeczy skoro nigdy mnie nie widziałeś ? Haha
"No to widać jakaś głupia" - głupia bo uważam, że Shia jest mało przystojny ? No tak lepiej żebyśmy wszyscy mieli jednakowe zdanie...
''Shia jest seksowny, przystojny, piękny i że jest ideałem trochę a nawet bardzo przesadzacie !'' o gustach mówisz? A ''nawet bardzo przesadzacie'' co ma niby znaczyć? Akurat nie biorę do przykładu siebie, bo nie będę sie wypowiadał na temat wyglądu osoby tej samej płci co ja, ale moze innym sie podoba? Hmm?
''że chyba przystojnych mężczyzn nie widzieliście bo mi osobiście Shia przypomina małego, niedorozwiniętego szczurka''
wracając do gustów... Co to znaczy, że przystojnych mężczyzn nie widzieliśmy? Czyżby jednak ''No tak lepiej żebyśmy wszyscy mieli jednakowe zdanie...''?
A tak w ogóle to sry za odzywki, ale sie nie dziw ;)
Mi on się podoba, ale jeżeli ktoś uważa, że nie jest przystojny, to przecież jego zdanie. I po co tu się oburzać, nie rozumiem?
Ale każdemu może się podobać ktoś inny, więc jeżeli niektórzy uważają, że Shia jest przystojny to ich sprawa. Co nie może im się podobać? Osobiście jego urodą nie jestem zachwycona, ale lubię jak gra w filmach (jest młody i ma jeszcze czas, żeby się rozwinąć).
"A czytając komentarze niektórych, że to przystojniak mam wrażenie i pewnie nie tylko Ja, że chyba przystojnych mężczyzn nie widzieliście(...)"
Eeee...a jacy to są przystojni mężczyźni? Każdy ma inny gust i masz rację- o nich się podobno nie dyskutuje. Pozdrawiam :)
Mi sie Shia podoba .Ale fakt są przystojniejsi np. Johnny Depp ten to ma klase... Z Shia oglądałam pare filmów , ale najbardziej wykazał się rolą w filmie Wyznania Tru zagrał tam chłopaka chorego umysłowo. Każdy ma swoje zdanie i każdy ma prawo je wyrażać i nie należy tępić je jeśli różni sie od naszego.!!