Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Po obejrzeniu najnowszego Indiany Jonesa muszę przyznać, że Shia LeBeouf swoimi umiejętnościami aktorskimi bije na głowe wszystkich hollywoodzkich aktorów młodego pokolenia. Jego gra jest tak naturalna i niewymuszona, że na tle tych wszystkich drewnianych manekinów z Radcliffem i Efronem na czele wypada naprawdę gwiazdorsko. Od tej chwili trzymam kciuki za jego karierę i jestem pewien, że jeśli nie utonie w alkoholu ani dragach (no i zmieni nazwisko :-D) to zapisze sie w historii kina obok Mela Gibsona i Toma Cruise'a. Mówię serio ;-) Powodzenia, junior! :-D

myntek

Zgadzam sie w 100%. Chlopak ma talent, jesli tylko bedzie mial odrobine szczescia i nie zaszufladkuja go tylko do wysokobudzetowek to zrobi wielka kariere. Nalezy mu sie, gra bardzo naturalnie.

myntek

Zgadzam się ^^ W Indianie jest świetny niestety nie oglądałam poprzednich filmów z jego udziałem teraz wiem że trzebato nadrobić^^

użytkownik usunięty
ania_111

Tak w Indianie zagrał naprawdę dobrze, stoi przed chłopakiem wielka kariera!

myntek

Ojjj prawda prawda;) Był zabawny i naturalny. I nawet przystojny:D

myntek

Zgadzam się, najlepiej grał z całego filmu. Uwielbiam go!

Agie

Z całego filmu? Eh Ford bił go na głowe, ale LaBeouf nie był najgorszy

Agie

Harisson to klasyk ^^ nikt go nie pobije^^ Ale Shia jak na swój przedział wiekowy był świetny XD

myntek

Również się z wami zgadzam xD, także oglądałam Idnianę i byłam całkowicie zadowolona ;] Uważam że Shia odniesie wielki sukces i trzymam za niego kciuki ;*
pozdrawiam ;]

Uryu_Ishida

Świetnie gra. Tak naturalnie, a nie wsztscy tak poptrafią. Osobiuście najbardziej podobał mi się w Indianie w scenie pojedynku z Iriną Spalko.

Madziula15

Fajna była także ucieczka na motorze^^ no i jego nóż oraz grzebień XD

użytkownik usunięty
ania_111

tak, a to wszystko były sceny,. gdzie można się było niewiarygodnie popisać aktorstwem...

wuczuwam ironię w Twojej wypowiedzi ale co tam, trudno. A ekspresja i mimika twarzy nawet w takich scench jest potrzebna bo jak ktoś bedzie gral nienaturalnie to nawet ucieczki granej w studio nie będzie umiał zagrać

użytkownik usunięty
ania_111

ja nie mówię, że nie jest. tylko po prostu trochę mnie rozbraja sytuacja, w której chwali się aktora nie za sceny dramatyczne, tylko za machanie rapierkiem.

a, żeby nie było: z labeoufa wg mnie mogą być ludzie.

W pewnym sensie to była scena dramatyczna bo walczył o swoje życie ^^
No ale jeżeli uważasz(tak jak ja) że ma w soie potencjał ^^ to już nie muszę wymyślać argumentów XD

użytkownik usunięty
ania_111

no właśnie uważam, ale gdybym go znała tylko z indiany, to w życiu bym tak nie powiedziała :(

użytkownik usunięty
myntek

Ja też go bardzo lubię i cenię. Pierwszy raz zobaczyłam go w "Świat nonsensów u Stiwensów" haha :D mimo, że grał głupka spodobał mi się. Jednaaaak musze przyznac, bo szczerość mi nie daje spokoju. Nie wierzyłam w niego i dlatego tym bardziej mi imponuje. Ludzie, ktorzy poświęcają się czemuś co kochają mogą dokonac wielkich rzeczy. :D I tego mu życzę!

Pozdrawiam :D

Oh tak... On jest cudowny :D A kto się nie zgadza z tym... To... No mniejsza z tym... Ale facet umie grac... Byc może, to on pięknąścią Świata nie jest... Ale i tak jestem zauroczona xD

użytkownik usunięty
myntek

Też się zgodzę, z filmu na film coraz bardziej sie przekonuję, że może być z niego wielki aktor. Jak na swój wiek zagrał w wielu dobrych filmach.