1. Bardzo dobra gra w transformers
2. Oraz Indiana Jones i Królestwo Kryształowej
3. Disturbia też nieźle
Jest dobrym aktorem zgoda.
Ale kolo, który wsiada po pijaku za kółko i powoduje wypadek samochodowy, w którym zostaje poszkodowanych kilka osób, nie może być spoko. Niestety w USA, zwłaszcza w Hollywood to normalka. Większość gwiazd musi jeździć na podwójnym gazie albo na haju to on też musi bo jest taka moda.
Lubię go, chociaż nie widziałem go w jakichś poważniejszych rolach. Polubiłem go za Transformers, fajnie też zagrał w Indianie Jonesie. Na pewno w dalszych latach pokaże coś więcej.
A co do wypadku, hmm. Czytałem że Bay nie wierzy w jego winę i ponoć po przebadaniu wyszło że był "lekko skacowany". Co cię nie zabiło, to cię wzmocni. Jeśli to była jego wina, to przynajmniej czegoś się nauczy.
swietny aktor mlodego pokolenia, tylko chcialbym go wreszcie zobaczyc w jakims naprawde bardzao ale to baaaardzo wartosciowym filmie, przydaloby mu sie cos takiego. marzy mi sie zeby dostal jakas chol***ie trudna role i ciekawe czy by cos ''zaszalal'' :)
Jest dobry ale zapewniam was poczekajmy kilka lat a zacznie zbierać naprawdę prestiżowe nagrody daje wam słowo, że będą z niego ludzie.