widząc jeden film w którym on gra można oceniać go mianem dobrego aktora zobacz jeszcze parę filmów z nim bo jeżeli każdy by oceniał osobę która by grała w jednym filmie to by było to nie tylko śmieszne ale irytujące
No ogladales transformersow, super jakas informacje mamy.
a co ci sie nie podobalo w jego grze?
bo chyba nie wiesz co to argument
Tys chyba Brytej Spirs nie widział xD Ja Uważam ze Shia jest jednym z lepszych aktorów tego pokolenia ;) świetna rola <mimo ze lekko drugoplanowa> w Constantine , moim zdaniem dobrze zagrana postac w Transformersach, Niepokoj - kolejna udana rola, i parę innych pomniejszych rol których nie powinien sie wstydzić ;)
No to gratuluje płytkości :) A pewnie Transformers oglądałes pierwsze 10 minut i tez oceniłeś na 1. Brawa dla tego Pana!!!!
nie wiem czyim fanem ty jesteś, ale w wieku 20 lat to i Robert de Niro nie był jeszcze wielki, i naprawdę znam o niebo gorszych chłopaczków, co to niby wschodzące sławy są...
Shia nie jest beznadziejny, ale wyjątkowy to on też nie jest. W porownaniu do takiej słabizny jak Orlando Bloom Shia to dobry aktor.
Czekam na film, w którym będzie miał cos do zagrania, bo jak do tej pory gra w samych słabych filmach.
Jego umiejętnosci aktorskie sprawdzi dopiero nowy Indiana Jones. Zobaczymy czy sprosta kultowej kreacji Harrisona Forda.
NIe jest taki zły. Widziałam go w czterech filmach i wydaje mi się, ze może być z niego niezły aktor. A w Transformers - fakt, nie nagrał się zbytnio.
Jednak jestem dobrej myśli, i ze Shia sprawdzi się w nowym Indianie.
W 'Transformers' więcej się nabiegał, niż zagrał... ;) Ale ja również podzielam opinię, że chłopak jest zdolny i myślę, że dobry będzie z niego aktor. Z pewnością niedługo otrzyma jakąś ambitną propozycję.
Przecież on nie miał szansy na pokazanie talentu. Lepiej jest w "Niepokoju". Może aktorstwo w tym filmie wpłynie na zmianę twojej oceny?
ej!!!!! za co ta 1! Rozumiem takie beztalencia jak Efron czy Paris Ale shia? wara!!! wara od niego....
Nie oglądaliscie najważniejszej jego roli!!!!!!wszyscy wpominacie o "transformers" o "Niepokój" a gdzie Wszyscy twoi świeci!!!!!!!!!Gdzie chłopka pokazal klase oraz swoj niezastopiony talent aktorski
mysle, że Shia jest dobrym aktorem .. bardzo podobał mi sie w 'transformersach' i 'niepokoju' ... to z tych nowszych ..
a pamietam, ze kiedyś ogladam w tv film z jego udzialem, gdzie grał uposledzonego, i to jak to zrobił zasługuje na pochwałe ..
to tyle ode mnie.
że co? Iluvatar masz kiepskie pojęcie o umiejętnościach aktorskich, już na pierwszy rzut oka widać że chłopak ma pokłady talentu, będzie z niego jeszcze gwiazda, you'll see
Na podstawie jednego filmu ciezko jest ocenic czyjesc umiejetnosci aktorskie aczkolwiek choc gral niejako role drugoplanowa jak dla mnie i tak zrobil wrazenie. W świetny sposob laczy elementy komiczne z elementami wymagajacymi powagi. Jest jednym z najbardziej obiecujacych aktorow nowego pokolenia.
BUNCH 2008: Ja widziałem go w Transformersach, potem w Wszyscy twoi święci. Róniez mnie nie zachywcił swoją grą. I pomyślec, że teraz gra syna... Indiany Jonesa!
(cholera, czemu ja nie jestem aktorem? :( )
Popieram autora tematu. Moim zdaniem aktor promowany na siłę. Rola syna Indiany Jonsa to jakieś nieporozumienie.
O matko! Jaką amatorszczyzną się tu wykazujesz Iluvatar! Ciekawa jestem ile masz lat i jakie jest twoje doswiadczenie filmowe, a raczej recenzyjne, o wykształcaniu opinii. Po obejrzeniu jednego filmu oceniasz aktora. Czy ty w ogóle masz doswiadczenie w tej branzy? Bo jezeli się nie zna tematu to się nie wydaje takich opinii-taka jest zasada.
Ja osobiscie uwazam ze Shia Labeouf swietnie zagrał Eddiego w Wyznaniach Tru, trzeba byc naprawde zdolnym aktorem aby zagrac uposledzonego chlopca. W Disturbii takze podobała mi się jego rola. Grał bardzo naturalnie.
Pozdrawiam Filmowebowiczów !
POPIERAM, NIC DODAĆ NIC UJĄĆ:
"Popieram autora tematu. Moim zdaniem aktor promowany na siłę. Rola syna Indiany Jonsa to jakieś nieporozumienie."
Oh, mój drogi BUNCH, obejrzałeś jedne z gorszych filmów w których grał. Zobacz "Najwspanialszą grę w dziejach" nie dość, że film fenomenalny, to Shia przeszedł samego siebie.
P.S. Jak, już chcecie to idźcie pobiadolić na forach PRAWDZIWYCH pseudo aktorów.
Bez przesady... chlopak nie jest az taki zły... Poniżej 5tki nie schodzi na pewno... Nie rozumiem ludzi, ktorzy wystwiaja ocene po obejrzeniu jednego filmu, no ale coż. Ja mam tylko nadzieje, ze Shia nie skonczy w samych superprodukcjach... Bo wiem, ze ma potencjał dramatyczny, co udowodnił w "A Guide to Recognizing Your Saints" choćby, oraz komediowy, bo te jego "szybkie wstawki" mnie rozbrajają. Wiec zycze mu powodzenia w dalszej karierze
W "Transformers" nie zagrał dobrze?? Wezcie sie ludzie zastanówcie nad tym co piszecie!!!! Widze ze nie wiecie co to znaczy "Talent" =/
No tak, bo Pani doskonale wie co oznacza słowo talent. Shia ma z pewnością potencjał i jeżeli chce to zagra świetnie, ale to co pokazał w filmie Transformers... Proszę się więc następnym razem zastanowić chwilkę.
Delianne Wez sie wogole nie odzywaj dla mnie jest i zawsze bedzie najlepszym aktorem!!! Moge miec swoja zdanie i napewno ktos taki jak ty tego nie zmieni =/Pozdrawiam xD
Ależ ja również uważam, że Shia ma talent, może jeszcze nie przez duże "te", ale go niewątpliwie posiada. Jednak takie filmy jak Transformers jedynie go cofają, a powinien iść na przód. (uwielbiam jego kreację w Najwspanialszej grze w dziejach, oby takich więcej)
Popieram w pełnej rozciogłości kilka wcześniejszych wypowiedzi,że Shia ma talent i to mocno zwyszkujący.Za kilka lat będzie mega gwiazdą.Już kilka razy się naciełam na takie tematy o innych aktorach,którzy jeśli dobrze wyglądają albo potkneli się na jednej roli są wyszydzani i natychmiast pozbawiani talentu,a później ci który to zaczeli,są w niemałym szoku,bo,ups,okazuje się że jadnak nie jest aż tak źle,albo wręcz doskonale.Mówiąc krótko,zamim zaczniecie kogoś oceniać to może z łaski swojej obejrzycie więcej niż jeden film z Shią za nim zmieszacie go z błotem!!!!
Ja bym powiedziała tak (z zastrzeżeniem, że widziałam gościa w całości, że tak powiem, aktualnie jedynie w "Constantine"): dla mnie granie w "Transformersach", "Aniołkach Czarliego" czy innych wymienionych na stronie filmach to swoiste dno, ale zawsze można założyć, że, powiedzmy, zarabia. Jak Kenneth Branagh grający w kichach żeby reżyserować Szekspiry, a przecież taki Ed Harris czy Nicolas Cage też zagrali w "Skarbie narodów ..." chyba tylko dla kasy. Wracając. Fakt faktem, że ocenianie gościa tylko za rolę w Transformers nie jest może zbyt obiektywne, ale to Twoja ocena i już, nikt nie ma prawa zabronić Ci się wypowiedzieć. Z tegoż jednak samego powodu nie wypowiem się na temat jego talentu i ja, bo widziałam go naprawdę tylko w jedym filmie i trailerach.
Znów esej, pff.
Pozdrawiam :)
Widziałaś Najwspanialszę grę w dziejach? Nie dosyć, że film piękny w swojej prostocie, to myślę, że to najbardziej udana rola LaBeouf'a. Oglądałam ten obraz kilkakrotnie i za każdym razem zastanawiałam się, jak to się stało, że zagrał tak perfekcyjne, jak na takie standardy oczywiście.
Kogusz ja tu widzę?I zdaje sie że dzięki mnie,co?Hej,Kotylion!Obejrzyj ten film a sama zobaczysz ile talentu posiada Shia!
no NARESZCIE ktoś zapodał jakiś film, w którym nasz bohater nie biega i nie krzyczy "o no no no no" i na podstawie którego można coś o nim powiedzieć. żeby tak tylko wszyscy, którzy chcą do niego przekonać jego przeciwników przestali wymachiwać w kółko "ja, robot" (gdzie właściwie nie wiadomo, po co się pokazał na ekranie), "transformersami" (gdzie nie bardzo miał się czym popisać poza tym, że wypadł naturalnie) i "disturbią" (gdzie było trochę ciekawiej niż w transformersach, aczkolwiek typ bohatera pozostał ten sam)
jeszcze można też zczaić "wszyscy twoi święci" (tu nic nie mówię, bo nie widziałam)