Tą ciekawostkę o nim przeczytałem dziś w gazecie Tele Tydzień TT
bzdura, wiadomo, polskie gazety wypisują takie głupoty, żeby tylko coś napisać, jakby mieli pisać tylko prawdę to byście mieli jeden artykuł na miesiąc.
hm.. odkąd miał ten tragiczny wypadek w którym o mało, co nie stracił dwóch palców skończył z alkoholem z tego co wiem, i nie dawno widzikałam jego zdjęcie w gazecie... z herbatą w puszce w ręku zamiasy piwa.
Być może skończył, ale argument ze zdjęciem jest trochę naciągany - ja też mam kilka zdjęć na których nie trzymam puszki piwa, co nie znaczy że jestem abstynentem:)
Media chcą kogoś pogrążyć, to będą dotąd podążać za celebrytem aż np zrobią mu zdjęcie jak trzyma puszkę piwa (trzymajmy się tego przykładu), choć akurat przytrzymał ją kumplowi gdy ten chciał zawiązać but. Jeśli chcą kogoś wnieść na piedestał robią podobnie - dotąd go śledzą aż wypatrzą moment jak w dłoni ma herbatę zamiast piwa i wtedy zrobią zdjęcie.
A tak w ogóle, to co was to obchodzi czy on pije, pali, chodzi na dziwki czy strzela wieczorami do wiewiórek? Wczoraj przeczytałem że Al Pacino mając 20 lat uprawiał seks ze starszymi kobietami w ramach płacenia za wynajem mieszkania. Był też aresztowany za posiadanie broni (o tym akurat wiedziałem wcześniej). Czy to zmienia cokolwiek? Moim zdaniem Pacino jest genialnym aktorem a jako człowieka nie będę go oceniał bo kimże ja jestem by oceniać innych? Szczególnie na podstawie wiadomości przeczytanych gdzieśtam, które jak już mówiłem mogą być nie do końca prawdziwe...
Natomiast ja wyczytałam na pudelku, że jest alkoholikiem bo pije alkohol, seksoholikiem bo uprawia seks, zakupoholikiem bo robi zakupy... i ogólnie jest holikiem (NIE MYLIĆ Z CHOCHLIKIEM!!)