Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Mimo że grał już w takich produkcjach jak Constantine czy Ja Robot to dopiero po obejrzeniu Disturbii (Niepokój) i Transformers zwiększył moje zainteresownie. W tych dwóch filmach zagrał fenomenalnie. To były chyba pierwsze filmy w których zagrał główną rolę i zrobił to rewelacyjnie. W obu zyskiwał mega laski. Do tego będzie dostawał następne role w wielkich filmach, przykład to rola syna Indiany Jonesa w czwartej części tej serii. Odkrycie aktorskie.

madryt1

To nie były pierwsze filmy w których zagrał główną rolę, ale że zagrał rewelacyjnie, to się zgadzam :D

madryt1

nieznasz sie w ogóle na filmach :pp zagrał również w Świet nonsensów u Stevensów :pp głównego bohatera , umiesz czytaĆ ?

madryt1

w wielu filmach zagral jenda z glownych rol, ale nie o to tu chodzi ludziska, chlopak ma talent i tyle. polecam jeszcze 'Wszyscy twoi swieci' czy jak to tam na polski przetlumaczyli. swietne aktorstwo.
nie wiem czy wiecie ale Shia w wieku 16 lat dostal nagrode Emmy. Byl nominowany 11 razy a wygral juz 7 nagrod! bedzie wielki ;)
pozdro