Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Witwickiego nie będzie w 4 części transformers komu będzie go brak tak jak mi niech napisze - BRAK MI GO :(

tyle na temat :(

snajper12331

Mi :/

użytkownik usunięty
snajper12331

Ja go nie cierpię w "Transformers" zatem cieszę się, że w końcu będzie bez niego. Czy tylko dlatego go lubicie, że jest w zbliżonym do was wieku?

Do mnie nie jest w zbliżonym wieku :) a i tak go lubię i będzie mi go brakowało :)

użytkownik usunięty
snajper12331

Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym aktorze, powiedz CZYM dokładnie Cię fascynuje w Transformersach? Jest zabawny? Dobrze gra sceny na pograniczu śmierci? Dobrze odgrywa sceny miłosne(które uważam, ze nie powinny być w takim filmie)?

Tak jest zabawny i wszystko to co wymieniłeś lubię go i tyle będzie mi go poprostu brak :)

To, że ty go nie lubisz, nie znaczy że inni nie mogą :) O gustach się nie dyskutuje

użytkownik usunięty
Adzia9719

Gust też się zmienia, wiaodmo, że osoba 15-letnia lubi co innego niż 30-letnia i tak co 10 lat w przód. Zazwyczaj lubi się ludzi blisko swojego wieku czego własnie nie powinno się robić gdyż to nie jest obiektywne - zabronić nie mogę, ale odradzić jak najbardziej.