zrobili z niego małą, super gwiazdkę ubóstwiany przez większość
transformers - maniaków ;)ciekawe tylko czy szybciej ta gwiazdka rozbłyśnie, czy też zgaśnie...
nie oglądałam 'Transformers', a mimo to bardzo go lubię :)
przede wszystkim za poczucie humoru - potwierdza to m.in. serial 'Świat nonsensów u Stevensów' :) leciał dość dawno temu, sam Shia był młody, a jednak w Louisa wcielił się rewelacyjnie, takie śmiechowe dziecko xD
uwielbiałam ten serial, obejrzała chyba każdy odc. :)
szkoda, że już go nie puszczają, zamiast tego leci jakiś badziew :(
jego gwiazdka będzie świecić tak długo, aż Spielberg nie umrze:) Zaprawdę powiadam Wam :)
dajcie spokój, zajebisty zwykły koleś z talentem i charyzmą, niepotrzebnie się czepiacie
dokładnie :)
nie robi z siebie niewiadomo jakiej gwiazdy, gra dobrze, ma talent.
cóż więcej trzeba?
:]
Jaka gwiazdka? On się nie imprezuje, nie podrywa każdej znanej kobiety i nie robi innych głupich rzeczy jak na wylansowaną gwiazdkę przystało. Poprostu większość jego roli to dobre filmy, do tego ma talent i wygląd, więc nadaje się do show-biznesu. Ja go lubię choć nie oglądałam Transformers ;)
Pewnie z filmów, w których grał widziałaś jedynie transformers i się wypowiadasz... Proponuję żebyś obejrzała Rocky i Łoś superktoś i oceniła DeNiro:)
A tak serio to jeden Shia jest wart tyle co 20 gwiazdek Disneya. I tyle!
I jeśli mogłabym wybrać między autografem od Shii (tak to się odmienia?) a kolacją przy świecach z zakusiem to wybieram autograf.