Hymm w sumie to on dopiero zaczyna swoją kariere aktorską. Może się rozkręci. ;] No chyba, że nie chce być aktorem i nie chce teg dalej ciągnąć. Ale wątpie w to :D
Zagrał tylko w Harrym Potterze i Hostelu i jakoś nie słychać,żeby miał grać w czymś jeszcze. W jakimś wywiadie z nim czytałam,że granie w filmach było dla niego bardzo fajną przygodą, ale po zastanowieniu się,że to nie jest droga dla niego. Może jest z tych co chcą spróbować w życiu wszystkiego( jest takie powiedzenie " zagrać w fimie, napisać książkę, objechać dookoła świat", mam nadzieję,że zastosuje się do tego powiedzenia, bo jak będzie objeżdżał świat to może będzie w okolicach Polski!!!!). Może po prostu traktuje to jaką miłą przygodę, ale nie wiąże z tym przyszłości? Przecież nie wszyscy chcą być gwiazdami( choć ja osobiście bym chciała) ani grać w filmach( to też bym chciała). W tym samym wywiadzie mówił,że raczej nie wiąże aktorstwa ze swoją przyszłością. Wynikało jezcze,że po szkole średniej chyba poszedł do jeszcze jakiejś i ,że wiąze swoją przyzłość z biznesem. Super: przystojny, umięśniony, przedsiębiorczy, bogaty, ciekawe jakie ma okropne wady bo przecież jakieś musi mieć...
Z tego co zauważyłam to w tym roku ma mieć premierę film z jego udziałem! :D Niestety nie widzę żadnych informacji o Moments of life... W każdym razie dowiedziałam się, że występuje dość często w bułgarskiej telewizji, a nawet jest reporterem jednego z programów. Ostatnio był także gospodarzem Miss Tourism 2013!