Jakis sie wydaje tepawy no sorki:P:P:P....jesli bedie gral rownie beznadziejnie jak wyglada to ja dziekuje, no ale z drugiej strony w ksiazce to on ksieciem z bajki nie byl i rozgarniety tez nie zabardzo wiec nie ma sie czego czepiac:P:P:P
Gdzie tam mi się czepiasz mojego Krumcia, co?? :D Nie no spox każdy ma swoje zdanie, ale on moim jest bossski, cudny i w ogole ;)
on nie jest glupi...ani nie brak mu utody..dziewczyon poogladaj z nim wywiady.....Bosh...i dziewczyny i nie kloccie sie bo on jest byl i zawsze bedzie moj :P
ON JEST TYLKO MÓJ przynajmniej w moich dzikich fantazjach. On jest inteligentny(przynajmniej takie sprawia wrażenie w wywiadach), a może wydawać się nieinteligentny bo dużo ćwiczy ma taaką wspaniała muskulature. Niektóre dziewczyny myślą,że jak ktoś ma mięśnie to brak mu mózgu. Ma w sobie taki chłopięcy urok, to spojrzenie od którego robi się słabo... Gdybym takiego spotkała to niech świat się wali, a noc musiałabym z nim spędzić. chyba,że naprawdę byłby osobiście naprawdę tępy albo wkurzający...