Stephanie Meyer, jest autorką jednej z najlepszych (jak nie NAJLEPSZA) książek na świecie.
Bardzo chciałabym jej podziękowac, ze napisała sagę Zmierzch. Te ksiażki sa piękne.
Stephanie, mam nadzieję że kiedyś to przeczytasz. Jeszcze raz dziękuje Ci w imieniu swoim, oraz tych miliardów fanów na świecie.
M.Cullen
Po wysokości wyżyn intelektualnych na które musiała się wspiąć płodząc swe dzieła wątpię by wiedziała, że gdzieś na świecie jest Polska, o znajomości naszego języka, a w ogóle czytaniu komentarzy na Polskich stronach nawet nie marz! ;P
Dziekuję Stephenie Meyer za książki które zniszczyła wampirów i dziekuję że powstał na podstawie tej książki do dvpy film ; )
Nie wiem jak możesz mówić, że jej książki są najlepsze. Musiałaś przedtem czytać same beznadziejne bo inaczej nie mogę tego wytłumaczyć. Jej postacie są jak flaki z olejem, bez osobowości i krztyny realizmu. Musisz naprawdę sięgnąć po książki wyższych lotów.
Rozumiem że można lubić te książki ale mOwić że są najlepsze? Kaman!!! Chyba nie czytałaś Władcy Pierscieni i Hobbita
HAHAHAHHAHA - przepraszam ale tak zareagowałem na ten temat a szczególnie na zdanie; "Stephanie Meyer, jest autorką jednej z najlepszych (jak nie NAJLEPSZA) książek na świecie." KOCHANA to chyba nie czytałaś: MILLENIUM , WŁADCA PIERŚCIENI, HARREGO POTTERA i dużooooo innych książek - które można nazwać - THE BEST.
O przepraszam, czytałam Harry'ego Pottera i to wszystkie części.
Są dobre, ale nawet nie moga równać się ze Zmierzchem. Ale to jest moje zdanie.