Stephenie Meyer

Stephenie Morgan

5,8
365 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Stephenie Meyer

Stephanie Meyer, jest autorką jednej z najlepszych (jak nie NAJLEPSZA) książek na świecie.
Bardzo chciałabym jej podziękowac, ze napisała sagę Zmierzch. Te ksiażki sa piękne.
Stephanie, mam nadzieję że kiedyś to przeczytasz. Jeszcze raz dziękuje Ci w imieniu swoim, oraz tych miliardów fanów na świecie.
M.Cullen

MaryCullen

... Taaa najlepszych...

wiwior591

WTF?

MaryCullen

Przeczytasz? Pilipiuk, to jest autor! ;D

Mocarzu

Podziękowania, a nie książkę ://

MaryCullen

Po wysokości wyżyn intelektualnych na które musiała się wspiąć płodząc swe dzieła wątpię by wiedziała, że gdzieś na świecie jest Polska, o znajomości naszego języka, a w ogóle czytaniu komentarzy na Polskich stronach nawet nie marz! ;P

Mocarzu

Jakub Wędrowycz jest genialny

MaryCullen

Dziekuję Stephenie Meyer za książki które zniszczyła wampirów i dziekuję że powstał na podstawie tej książki do dvpy film ; )

MaryCullen

Nie wiem jak możesz mówić, że jej książki są najlepsze. Musiałaś przedtem czytać same beznadziejne bo inaczej nie mogę tego wytłumaczyć. Jej postacie są jak flaki z olejem, bez osobowości i krztyny realizmu. Musisz naprawdę sięgnąć po książki wyższych lotów.

Anykone

Czytała lektury:P

MaryCullen

Ładnie to tak trollować?

BeeBee61

To nie trollowanie

MaryCullen

Ładna prowokacja.

KalekaMentalny

To nie prowokacja, ale wsómie powtarzanie tego robi sie już nudne. Do was nic nie dociera.

MaryCullen

Rozumiem że można lubić te książki ale mOwić że są najlepsze? Kaman!!! Chyba nie czytałaś Władcy Pierscieni i Hobbita

KalekaMentalny

Są najlepsze.

MaryCullen

Cóż za bezguście.

KalekaMentalny

Wiesz gdzie ja mam twoje zdanie ?

MaryCullen

W dupie?

KalekaMentalny

Coś w ten deseń...

użytkownik usunięty
MaryCullen

HAHAHAHHAHA - przepraszam ale tak zareagowałem na ten temat a szczególnie na zdanie; "Stephanie Meyer, jest autorką jednej z najlepszych (jak nie NAJLEPSZA) książek na świecie." KOCHANA to chyba nie czytałaś: MILLENIUM , WŁADCA PIERŚCIENI, HARREGO POTTERA i dużooooo innych książek - które można nazwać - THE BEST.

O przepraszam, czytałam Harry'ego Pottera i to wszystkie części.
Są dobre, ale nawet nie moga równać się ze Zmierzchem. Ale to jest moje zdanie.

MaryCullen

Które nikogo nie obchodzi gimbusko.

KalekaMentalny

A to już twój problem

MaryCullen

Niestety