https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L6D7YGDd8No
Mam bardzo silne przeczucie, że ten film będzie na dobrym poziomie :)
Stefan dobrze tam wygląda, pasuje mu ta broda.
Jak na niego to trailer nieźle wygląda może sam film też taki będzie.
Fajnie, że wreszcie wypowiedziałeś się pochlebnie na temat Stevena bez czepiania się, też uważam, że pasuje mu broda, fajna delikatna zmiana imageu i wygląda w niej jak prawdziwy badass, no i na zwiastunie widać, że w scenach walk nie korzysta z dublerów, co jest dużym plusem i zapowiada, że te będzie dobra kopanina w jego wykonaniu, plusem jest też dobra obsada.
Dokładniej wypowiem się po filmie, bo to tylko trailer który może być złudny. Zresztą zobaczymy, obsada faktycznie dobra. Może uda się i będzie to najlepsza produkcja od czasu Mrocznej Dzielnicy.
No wiem, że trailery bywają złudne, ale jestem dobrej myśli, fajnie, że nie ma dublera i dobra obsada, to na pewno plusy, minusy narazie nieznane ;]
Może i być, we wczesnych filmach Stefan też miewał dublerów w scenach upadków itp ale widać, ale na pewno postarał się o sceny walk, w 2012 roku i teraz jest w formie, mówię to na podstawie choćby odcinków "True justice" (dziś o 20.00 na canal plus nowy sezon 5 odcinek polecam! ) więc jestem o to spokojny.
Już nie, ogoliłem się niedawno, ale może znowu zapuszczę, ostatnio myślałem o zaczesce ala Steven ;D
No wiem, wiem, ale jak myślisz, czy taka fryzura jest ogólnie spoko dla zwykłego śmiertelnika czy nie?
Ok, dzięki za opinie, zapuszczanie może potrwać trochę czasu, sama zaczeska około roku wg moich obliczeń.
Nie mogłam go odtworzyć na kino maniaku, bo oglądałam wcześniej inny film i chyba limit się wkradł. Ale jutro koniecznie obejrzę to.
No no nawet widać jakieś postępy u ciebie. Wreszcie jakieś pozytywne zdanie o Stevenie. Oby tak dalej, czego sam ci życzę.
Powinno być dobrze i jakby ubyło trochę kilogramów :) Poza tym sceny walk widać bez dublerki robione (przynajmniej w zwiastunie, jak będzie z resztą w filmie to zobaczymy) Niby szczegóły ale cieszą.