Polecam wszystkim, dobry film z przesłaniem ekologicznym.
Jest szansa, że puszczą, ostatnio puszczają starsze filmy Stevena, był Nieuchwytny, Liberator 1 i 2, będzie Na zabójczej ziemi i niebawem Nico, bądźmy dobrej myśli :)
w tamtym roku na tvn pamietam te stare stevena to były prawie wszystkie,oprocz tych 2 najlepszych własnie.
Wybrańca Śmierci ma Polsat ,wiec tylko on może go powtórzyć ,mi się wydaje ,ba chyba napewno on leciał rok temu w wakacje na Polsacie .
Na AleKino puszczają czasami ''Niezniszczalnego'' i ''Piąty element'', a na Tele 5 ''Pole rażenia''. Mogliby na Polsacie puścić ''Ostatniego skauta'' albo ''Pulp fiction''.
Wczoraj na polsat film były 3 filmy z Van Dammem - Uliczny wojownik, Uciec, ale dokąd? i Strażnik czasu, a dziś leciał znowu Uliczny wojownik i jeszcze leci Strażnik czasu ;p
Jak byś kiedyś pisał emaila do TVN w sprawie filmów Stevena to jak możesz to wyświatcz mi taką przysługę i zapytaj się tych baranów w Tv czemu nie puszczają ,,Pierwowzoru Niko ,, czyli Kodu Milczenia z Chuckiem .Ten ostatni raz leciał w tv chyba w 2000 roku na Polsacie ,po czym nigdy już go nie powtórzyli .Raz chyba czy dwa razy puścili go na jakimś płatnym kanale typu nFilm Hd ,a tak to nic !
Hehe ok, zapytam ;p no pamiętam, że kod milczenia leciał kiedyś na polsacie bardzo dawno temu, pewnie właśnie w 2000r.
''Utajona furia'' była, ale ''Kod milczenia'' też był. Pamiętam, jeszcze jak w Tele Tygodniu widziałam i tu na kokpicie filmwebu.
Poważnie ? Serio ? Kiedy ? Jak mogłem to przeoczyć ,czemu Kasiu mie nie powiadomiłaś ? Ja zbieram Tele Tydzień to sprawdzę to .
Coś mi świta w głowie, że to przed świętami było.
Przepraszam, że nie powiadomiłam Cię o tym. A może powiadamiałam tylko wyleciało to z pamięci.
Nic już nie skodzi Kasiu .Bedę miał to na uwadze że ten film leciał na Tele 5 i bedę bacznie obserwował .Choć moim zdaniem raczej pomyliłaś ten film z innym na Tele 5 .Tak mi się wydaje ,sama przyznajesz że nie jesteś pewna .A widziałaś zwiastun jego na Tele 5 ?
Jestem pewna, że to było na tele 5, dam sobie rękę odciąć, ale nie pamiętam kiedy. Gdzieś w okresie przedświątecznym.
W gazecie i na filmwebie było ''Kod milczenia''. A w tv nie wiem jak tytuł przetłumaczyli, bo nie oglądałam wtedy tego, ale na bank był ten film.
Ten film często puszczają na tele5. Ale ok, nie ma co narzekać, tylko cieszyć się, że w ogóle puszczają Norrisa.
Dokładnie Kasiu ! Tydzień bez filmu z Chuckiem stracony ! A kiedy weżniesz się Kasiu za inne kultowe akcyjniaki Chucka np Samotny Wilk czy 2 cześci Delty ?http://www.youtube.com/watch?v=ZmvtoHtZbGw
No trudno nic na to nie poradzimy ;p nie da rady ich zmusić siłą bo to karalne w dzisiejszych czasach, jak chcesz możesz spróbować, ale nie polecam ;p zawsze możesz obejrzeć w internecie albo na dvd :)
Będzie jeszcze w marcu, zajebisty film, najlepszy obok Wygrać ze śmiercią, Wybrańca śmierci, Szukając sprawiedliwości i Liberatora ;)