Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 761 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

użytkownik usunięty

Niczym Pattison we wszustkich filmach gra jedną miną. Żałosna namiastka aktora.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

"wybacz... głupio postąpiłem" - Van, no i nie można było tak od razu? Zaoszczędzilibyśmy sobie wiele zbędnych słów.

Teraz tylko poczekaj aż znów ędziesz miała inne zdanie niz on i po prostu je przedstawisz i zacznie się to samo od nowa.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Popieram . Ja mu dałem 3/10 chyba bo potrafi mówić i nie zapomina kwesti i jeszcze dodam że zdarza mu się trafić miną w kwestie którą wypowiada . No chyb że daje jakiemuś słabiakowi popalić, to wtedy ma minę jakby go zatwardzenie chwyciło .

ZAKOŃCZCIE JUŻ TEN TEMAT!!!

użytkownik usunięty
patkot28

Kończymy , jak sobie życzysz . Ale buffy1977 ma 100% racji . pst, już nic nie mówię .

patkot28

czemu fajnie się gada

Little_Jacob

Ludzie dajcie spokój trollom to są przeważnie małolaty którym się nudzi
Zamiast odrabiac lekcje to się mądrują na forach internetowych

giovanni50

a ty ile masz lat, bo sadzac po ocenia Seagala to chyba niewiele.....

Seagal to dla mnie LEGENDA - do czasów Mrocznej dzielnicy - był niesamowity - kręcił najlepsze filmy akcji które zajmują zaszczytne wysokie miejsca na mojej domowej półeczce - jak dla mnie to Bruce Lee lat 80 i 90 -tych.. Spopularyzował aikido. Owszem obecnie zestarzał sie i roztył, kręći chłam - ale wczesnego dorobku nikt Mu nie odbirze - pozostanie legendą kina. Nico, Marked for death, Liberatory, Glimmer man, Out for justice, czy wspomniana Mroczna dzielnica przejdą na zawsze do historii kina...

piotrbimbasik

PS. skoro Ojciec chrzestny ma u Ciebie 1/10 to zaczynam rozumieć że podobało Ci się aktorstwo w filmie do "trzepania gruchy" dla dla zboków I spit on your grave.... Obejrzyj tak jeszcze ze dwa razy... Faktycznie utwierdzam się w przekonaniu że współczesna kobieta to wyłącznie obiekt do "penetracji"

użytkownik usunięty
piotrbimbasik

A ja zaczynam rozumieć dlaczego ciągle powtarzasz, że ten film nadaje się tylko do "trzepania gruchy" - oj, nieładnie - wiesz, że to odrobinę zboczone masturbować się na takim filmie?

oj nie te lata - niestety już nie te lata...

użytkownik usunięty

rqreq2rq2

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem