Nico: Ponad prawem! Zapraszam do obejrzenia tego wspaniałego klasyka z lat 80! :)
W rocznicę smoleńską puszczą ''Nico''. W sumie, to lepsze, niż jakieś obchody upamiętniające tragedię.
A no tak. Zapomniałam. No i fajnie, że puszczą taki klasyk. Ostatnio ''Szukając sprawiedliwości'' nadawali, widać, że częściej powracają do tych najlepszych filmów sprzed lat. Tylko szkoda, że tak późno to nadadzą.
No, ciekaw jestem czy gdybym nie napisał maila to by nadali, czy nie, bo wcześniej jakoś dawno nie puszczali na Tvn filmów Stevena, no mogliby dać najlepiej o 20:00, to dobra godzina dla takiego klasyka, a nie jakieś gówniane top model i inne gówna dla pariasów, ale najważniejsze, ze w ogóle puszczą, nie ma tego złego :)
No mam nadzieję, bo odkąd napisałem tego maila to Polsatu i Tvn to niedługo potem na polsacie puścili Liberatora, a na Tvn W morzu ognia, Na zabójczej ziemi i Szukając sprawiedliwości, no i teraz Nico, niech dadzą jeszcze Wygrać ze śmiercią i Wybrańca śmierci i będzie zajebiście :D
Nie przejmuj się, bo sobie żartowałam tylko. I tak bym nie obejrzała, bo reklamy, choć kto wie. Czego się nie robi dla łysego. ;-)
No ja chcę obejrzeć jakiś film to oglądam w necie lub ściągam, myślę, że Ty i inni użytkownicy robią tak samo, ale zawsze miło się ogląda swoich ulubieńców w Tv, denerwują właśnie tylko te głupie reklamy ;p
Ja ostatnio ''Armagoeddon'' na AXN oglądałam, to reklama chyba co 15 minut była. A weź sobie wyobraź ile ich było w ciąg ok. 3 godzinnego filmu.
Wiem, tak jak na polsacie, zwłaszcza kilka lat temu w ciągu jednej polsatowskiej reklamy zdążyłem obejrzeć jeden odcinek Na wspólnej, który też był z reklamami, przełączyłem na polsat i tam ciągle ten sam blok reklamowy xD teraz trochę nawet przystopowali bo jak ostatnio leciał John Rambo to były dość krótkie.
Zabić księdza też nie pogwałcili reklamami
To był jakis 1994 rok
Był napis że na tym filmie reklam nie będzie :)
Jakiś czas póżniej w TVP była dyskusja jakims kolesiem z Polsatu że strasznie często reklamy puszczają tj co 25 minut a w stacjach zachodnich tak co 30-35 minut
Na Polonii 1 czy Top Canal reklam nie pamiętam
Na Polsacie między reklamami jest film :)
Widać że TVN prowadzi zupełnie inną politykę telewizyjną
Tak na marginesie Solorz to na początku nazywał się Zygmunt Krok czytałem conieco o nim
Wątpię żeby w jakimś stopni twój email zadziałał .Oni zawsze puszczali filmy Stevena na TVN ,Polsacie ,tylko tak ci się zdawało że oni nie puszczali .Stevena filmy to przeważnie kino rozrywkowe ,wiec dawają je czesto .Van Damma filmy też czesto puszczają w telewizji a nikt emaila nie pisał .
Kasiu wiesz najbardziej żałuję iż Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji nie powstała gdzieś w połowie 1992 roku
Że nie zaczeli działalności od razu i szkoda że tylko Polsat dostał koncesje na tv
Jakby rozdali jeszcze tak ze 4 koncesja na ogólonpolskie nadawanie to była by spora konkurencja i TVP by przegrywała równo i gładko
Polonia 1 wtedy zdobyła 30 procent nadawania
Mi właśnie chodziło o to, żeby te starsze i lepsze dawali, a nie te gniotowate, bo wiem, że te nowe często lecą, a wszyscy by woleli oglądać raczej te klasyki typu Nico czy Wygrać ze śmiercią.
Chyba pierwszy raz puszczą, oglądałem go ostatnio, szczerze mówiąc to nic specjalnego ale w kilku momentach można się wystraszyć.