Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

5/10

użytkownik usunięty

Taka jest właśnie moja ocena dla Seagala.

Czyżbyś zaniżył? Właśnie leci "Gra o życie" na polsacie (7/10).

użytkownik usunięty
anonim7

Ostatnio wcale nie oceniałem aktorów.

kogo obchodzi twoja zalosna ocena

użytkownik usunięty
damianho15

Jeśli coś Tobie nie pasuje to nie udzielaj się w moim temacie. Czepiasz się bo nie masz pojęcia o aktorstwie. Ciesz się, że chociaż 5 dostał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
damianho15

To jest portal filmowy, oczywiste jest więc iż oceniam również grę aktorską. Ciebie gówno to obchodzi, pewnie tylko jego walki się liczą. Proponuję byś poszukał strony o sztukach walk, albo załóż bloga.

A u mnie nadal jest 8/10.

użytkownik usunięty
karoman4

U mnie jest 10 i oceny już raczej nie zmienie. Czy u Ciebie Kasiu jest możliwe aby Stefan dostał od Ciebie 9 a może i 10 ?

użytkownik usunięty

Dobryś. :D

To nie jest możliwe. I tak dostał jedną z najwyższych not, więc niech się cieszy z mojej ósemki.

użytkownik usunięty
karoman4

Dlaczego nie jest mozliwe? :)

Bo po prostu nie zasługuje na 9-10/10.

użytkownik usunięty
karoman4

Ale to Twoje zdanie : ) :)

To chyba o to chodzi, prawda? ;-) Moim zdaniem nie zasługuje na wyższe noty i według mojego zdania dałam mu 8. Na filmwebie oceniamy według własnego zdania, to chyba logiczne.

użytkownik usunięty
karoman4

"oceniamy według własnego zdania"

Popieram. :)

Na tym polega subiektywizm.

użytkownik usunięty
karoman4

Zgadzam się z Tobą :)

Bardzo mnie to cieszy. ;-)

Moja 8/10 i serduszko ,co by o nim złego nie powiedzieć to jednak spędziłem z nim beztroskie dzieciństwo przed telewizorem i video ,no
i dał nam coś bezcennego : http://www.youtube.com/watch?v=Yb6-8197ImM

użytkownik usunięty
bradock

Również za dziecka oglądałem z Stevenem filmy, ale teraz inaczej na to patrzę.

Ja nadal tak samo patrzę na jego filmy jak kiedyś ,tymbardziej ze dzisiaj dostaje ,,Transportera ,, albo ,,Adrealine ,,

bradock

Masz moje poparcie.

karoman4

Dzięki Kasiu .My koneserzy prawdziwego ,mocnego kina akcji wiemy co dobre ! Nie ma to jak Seagal i reszta starej gwardi !!!

bradock

Dokładnie tak, Bradock.

użytkownik usunięty
bradock

Nie wiem co chcesz od Transportera? Dla mnie dobre kino akcji.

Co do Seagala to patrzę na całokształt kariery, kiedyś było nieźle, teraz do dupy. Poza tym kiepski aktor i niezbyt za nim przepadam teraz. Dlatego leci 5 co i tak jest niemało.

transporter do gówn.o dla gimbusów haha i dzieci,kazdy jeden film seagala jest lepszy.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie pajacuj, pisałem do bradocka, a nie do ciebie.

To, że jest kiepskim aktorem, to nic nowego. Ameryki nie odkryłeś. Nie wiem po jakiego grzyba uwziąłeś się na tę kwestię, skoro nie od dziś wiadomo, że Seagal jest od rozp!erdalanek. Chcesz aktorstwa - sięgnij po Deppa, czy Nicholsona, a Seagala za którym nie przepadasz zostaw w spokoju.

użytkownik usunięty
karoman4

Dobra przecież nic mu nie robię. Wystawiłem tylko ocenę i uzasadniłem dlatego akurat taka. Po co jest ten cholerny portal? By rozmawiać na ten temat. Czy zrobiłem coś złego? Nie wydaje mi się.

Ale wiele razy dałeś nam do zrozumienia, że nie przepadasz za nim. Tyle tematów tu się przewinęło, w których o tym pisałeś. Teraz założyłeś ten temat^, oczywiście że miałeś do tego prawo. Przynajmniej cały filmweb zna teraz Twoją słodką tajemnicę. Jednak tak się zastanawiam, czy to nie była celowa prowokacja wymierzona w seagalowców.

użytkownik usunięty
karoman4

Dawno nie zakładałem tematów tutaj, teraz przyszła pora na nowy. A jako iż zacząłem oceniać aktorów to nadarzyła się idealna okazja. Przy okazji dowiem się na ile użytkownicy go ocenili. Na moją ocenę nie złożyło się tylko nieprzepadanie o czym pisałem. Niemniej szanuję go za stare filmy na których się dobrze bawiłem.

Nom, wybroniłeś się chyba, bo nawet uwierzyłam w to.

użytkownik usunięty
karoman4

No jak tam chcesz. :)

karoman4

Granat nie zabardzo lubi Seagala ,podobnie jak Adam wiec raczej bedę zakładać tutaj tematy umnieszające wielkość Stevena Seagala .Trzeba się z tym pogodzic .

użytkownik usunięty
bradock

W niczym mu nie umniejszyłem "wielkości". Sam Steven sobie to zrobił.

Ale sceny walk są przesadzone i nie realistyczne ,po za tym PG -13 Ale nie we wszystkich filmach Stathama tak jest bo ,,Zabójca ,, ,,Elita Zabójców ,, czy ,,Safe ,, są spoko .Natomiast Adrealine pominimy milczeniem .....

użytkownik usunięty
bradock

Mnie Transporter się podobał i był to pierwszy obejrzany film ze Stathamem dzięki któremu go polubiłem. Twardy elegancko ubrany bohater z zasadami wpierdziela wrogom. Mam gdzieś jaką mam kategorie wiekową.

Adrenalina to taka parodia kina akcji, ale niezbyt do mnie trafiła.

No w sumie 1 cześc jeszcze nie była taka zła ..

Ja też mu zmniejszyłem, stwierdziłem po przemyśleniu że nie zasługuje na ocenę wyższą niż ma u mnie Randolph Scott. Pozatym Seagal wkurzył mnie tym że odrzucił role w EX 3. Faktem jest że to była jego ostatnia szansa na zagranie w kinowym hicie. Niestety Steven jej nie wykorzystał widać że nie chce choć na chwilę wrócić do pierwszej ligi więc jego wybór

a u mnie 9/10 seagal rulez!

damianho15

9/10 ??? Tylko tyle ? Myślałem że 10 pójdzie jak nic ! Szczególnie że uwielbiasz .

bradock

O tym samym pomyślałem Tomku! ;)

Przebiłeś mnie. U mnie jedynie 3 gwiazdki dla Seagala, chociaż przed obejrzeniem jego serii gniotów (2002r-?) miał u mnie 7\10.

AdamBayern01

A średnią ocen u Seagala jaką masz?

karoman4

5,6.

AdamBayern01

U mnie, jak na razie, jest 6,9 , ale to jeszcze może się zmienić, bo mam z nim trochę filmów do nadrobienia.

karoman4

I pewnie cześć tych filmów są z lat 2002+?

AdamBayern01

Nieprawda. Z lat 2002+ mam tylko osiem filmów obejrzanych. Trzynaście pozostałych jest sprzed roku 2002.

karoman4

A no to średnia dość wysoka. Mi kilka ytytułów zostało z lat późniejszych i jeden tytuł z lat 90, mianowicie: Krytyczna Decyzja.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

U mnie 5.9