Widzę, że jesteś 100% fanem Stefcia he;)
Ja też uwielbiam tego aktora.
A masz może jakiś taki swój ulubiony film z Seagalem, taki najlepszy nr 1?
Tak jestem fanem Stevena i uwielbiam z nim filmy :D a mój ulubiony to hmm...trudny wybór, ale raczej "Wygrać ze śmiercią", jest tam wszystko czego potrzebuje solidny akcyjniak, ogólnie myślę, że najlepsze filmy w karierze Stevena to 5 pierwszych jego filmów, (Nico, Wygrać ze śmiercią, Wybraniec śmierci, Szukając sprawiedliwości, Liberator) czyli perełki kina akcji :)
He a więc masz ten sam ulubiony co ja;D
Mnie też się najbardziej podoba Wygrać ze śmiercią.
W sumie to dla mnie wszystkie jego filmy do roku 2000 są świetne;)
Wysoko też u mnie stoi Nieuchwytny i W morzu ognia, no i oczywiście te, które już wymieniłeś.
Wiadomo :) nie ma się co oszukiwać w latach 90 Steven nie miał słabego filmu, tworzył same dobre produkcje, nie grał w filmach tak często jak Van Damme, ale za to robił więcej lepszych :)
A jaki film Stevena po roku 2000 uważasz na najbardziej udany, bo ja Sprawiedliwość ulicy, Protektor i W stronę słońca. Wydaje mi się, że te są najlepsze
A ja bym powiedział, że "Mroczna dzielnica", chyba o tym zapomniałeś ;) a potem "Sprawiedliwość ulicy", "Protektor", "Żądza śmierci", "Niebezpieczny człowiek" i ''Gra o życie", "W stronę słońca" też jest niezły i "Zabójczy cel" też.
O właśni zapomniałem o Mrocznej dzielnicy. Żądza śmierci tak sobie mi się podobała.
Gra o życie też jest niezły, to fakt. Zabójczego celu już nie pamiętam, chyba mi się zbytnio nie podobał bo nie utkwił mi w głowie;)
Ale Mroczna dzielnica jest świetna, można sie pośmiać. Lubię tą scenę jak Steven rozwala ten swój stolik jak jest na tym spotkaniu haha;D
No dokładnie hehe, w Mrocznej dzielnicy jest dużo humoru i świetne walki wręcz, to atuty tego filmu :) a co sądzisz o "Niebezpiecznym człowieku"?
Noo he a to jest najważniejsze w jego filmach;)
Niebezpieczny człowiek nawet nie był taki zły, fabuła ciekawa, walki też niezłe, tylko za dużo tych chińczyków, denerwowali mnie he a tak to spoko;)
O no no byłoby śmiesznie ;d;d Steven reklamuje bank i ta jego poważna kamienna twarz ;d "Nazywam się Steven Seagal - tak jest, Steven Seagal, i polecam bank WBK" :P już to sobie wyobrażam hehe :D
No albo wchodzi i robi rozpierduchę i porządek z naszymi bankami a na koniec mówi; tej Polsce już nic nie pomoże haha;D
Dla mnie najlepsze filmy Stevena po 2000 roku to :
-Mroczna Dzielnica
-W odwecie za śmierć
-Gra o życie
-Sprawieliwość Ulicy
-Niebezpieczny Człowiek .
No właśnie zapomniałem o tym filmie ,rzeczywiścię jest fajny .Aczkolwiek oglądając go miałem czasami wrażenie że Steven grał w tym filmie tak od niechcenia ,jak by mu się niechciało .W ,,Odwecie za śmierć ,, było zupełnie inaczej ,Steven pryskał wigorem ,żywotnością ,grał jak by mu to sprawiało przyjemność .Widać gołym że Steven w roli policjantów jest bezbłędny ,lubi grać te postacie .
Tak, ale wydaje mi się, że Steven specjalnie tak zagrał Rusłana, spokojnego i opanowanego Rosyjskiego bandziora, który niejedno już widział, cichego, skrytego i bezwzględnego człowieka, który pragnie odnaleźć i zabić ludzi którzy skrzywdzili jego rodzinę, ale też uważam, że najlepiej czuje się w rolach policjantów, być może dlatego, że sam nim jest i czuje się przez to jak ryba w wodzie, ale ostatnio czytałem info na temat nowego filmu "A good man" który jest kontynuacją "Force of execution", że Steven bardzo polubił graną tam przez siebie postać gangstera Alexandra :)
Z udziałem tej osoby:
obejrzałaś: 26 tytułów
średnia ocena: 6,4
masz ulubionych: 9 tytułów.
Ocena 8/10*.
(* ulubiony)
Obejrzane: 37 tytułów
średnia ocen: 6,5
Tak też jestem fanem Stefka ;)
A ten serial Bez Litości oglądałeś ?
Rozumiem że chcesz obejrzeć wszystkie jego filmy? Bestie itp po kilka razy oczywiście ?
Niektóre widziałem po kilka razy, ale mam tylko 20 filmów z nim obejrzanych, więc jeszcze mi trochę brakuję... na razie u mnie
1- Liberator
2- Mroczna dzielnica...
Poleć jeszcze jakieś wybitne filmy Stevena....