Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Obejrzałem 33 filmy średnia 6,0
Ulubione 9
A jak u was?

sss_111

U mnie tak to wygląda :
Obejrzanych 13 tytułów ,średnia 8,3
Ulubione 7 .

użytkownik usunięty
bradock

obejrzałeś: 22 tytuły
średnia ocena: 5,8

sss_111

44 tytuły
średnia ocena: 7.0
ulubionych: 9

anonim7

O no no nieźle;)

sss_111

Obejrzałem już wszystkie filmy Stefka poza najnowszym "Gutshot straight" i parę dokumentów z nim :)

anonim7

Widzę, że jesteś 100% fanem Stefcia he;)
Ja też uwielbiam tego aktora.
A masz może jakiś taki swój ulubiony film z Seagalem, taki najlepszy nr 1?

sss_111

Tak jestem fanem Stevena i uwielbiam z nim filmy :D a mój ulubiony to hmm...trudny wybór, ale raczej "Wygrać ze śmiercią", jest tam wszystko czego potrzebuje solidny akcyjniak, ogólnie myślę, że najlepsze filmy w karierze Stevena to 5 pierwszych jego filmów, (Nico, Wygrać ze śmiercią, Wybraniec śmierci, Szukając sprawiedliwości, Liberator) czyli perełki kina akcji :)

anonim7

He a więc masz ten sam ulubiony co ja;D
Mnie też się najbardziej podoba Wygrać ze śmiercią.
W sumie to dla mnie wszystkie jego filmy do roku 2000 są świetne;)
Wysoko też u mnie stoi Nieuchwytny i W morzu ognia, no i oczywiście te, które już wymieniłeś.

sss_111

Wiadomo :) nie ma się co oszukiwać w latach 90 Steven nie miał słabego filmu, tworzył same dobre produkcje, nie grał w filmach tak często jak Van Damme, ale za to robił więcej lepszych :)

anonim7

A jaki film Stevena po roku 2000 uważasz na najbardziej udany, bo ja Sprawiedliwość ulicy, Protektor i W stronę słońca. Wydaje mi się, że te są najlepsze

sss_111

A ja bym powiedział, że "Mroczna dzielnica", chyba o tym zapomniałeś ;) a potem "Sprawiedliwość ulicy", "Protektor", "Żądza śmierci", "Niebezpieczny człowiek" i ''Gra o życie", "W stronę słońca" też jest niezły i "Zabójczy cel" też.

anonim7

O właśni zapomniałem o Mrocznej dzielnicy. Żądza śmierci tak sobie mi się podobała.
Gra o życie też jest niezły, to fakt. Zabójczego celu już nie pamiętam, chyba mi się zbytnio nie podobał bo nie utkwił mi w głowie;)
Ale Mroczna dzielnica jest świetna, można sie pośmiać. Lubię tą scenę jak Steven rozwala ten swój stolik jak jest na tym spotkaniu haha;D

sss_111

No dokładnie hehe, w Mrocznej dzielnicy jest dużo humoru i świetne walki wręcz, to atuty tego filmu :) a co sądzisz o "Niebezpiecznym człowieku"?

anonim7

Noo he a to jest najważniejsze w jego filmach;)
Niebezpieczny człowiek nawet nie był taki zły, fabuła ciekawa, walki też niezłe, tylko za dużo tych chińczyków, denerwowali mnie he a tak to spoko;)

sss_111

hehe spoko ;d

anonim7

A widziałeś tą reklamę ze Stefankiem jak reklamuje Mountain Dew? Genialna;D

sss_111

Tak bueheheh, albo napoju energetycznego http://www.youtube.com/watch?v=r33ZjL7Fr2Y
hehe ;p

anonim7

Haha;D no świetne. Nie no Seagal jest THE BEST EVER

anonim7

albo tą http://www.youtube.com/watch?v=clvJ2EherCs :)

anonim7

No hehe;D świetna jest. Nie no Seagal jest THE BEST EVER:)

sss_111

Mogli by dać Stevena do naszej reklamy Banku wschodniego haha;D
Chuck już był, czas na Stefcia;)

sss_111

O no no byłoby śmiesznie ;d;d Steven reklamuje bank i ta jego poważna kamienna twarz ;d "Nazywam się Steven Seagal - tak jest, Steven Seagal, i polecam bank WBK" :P już to sobie wyobrażam hehe :D

anonim7

No albo wchodzi i robi rozpierduchę i porządek z naszymi bankami a na koniec mówi; tej Polsce już nic nie pomoże haha;D

sss_111

haha no tak też mogłoby być ;d;d co prawda to prawda Polsce nic nie pomoże ;p

anonim7

No dokładnie ani żaden Chuck, ani Steven ani inny fighter;)

anonim7

Dla mnie najlepsze filmy Stevena po 2000 roku to :
-Mroczna Dzielnica
-W odwecie za śmierć
-Gra o życie
-Sprawieliwość Ulicy
-Niebezpieczny Człowiek .

bradock

A Rusłana nie lubisz? Ja bym go dodał do tej listy, poza tym też uważam te filmy za udane.

anonim7

No właśnie zapomniałem o tym filmie ,rzeczywiścię jest fajny .Aczkolwiek oglądając go miałem czasami wrażenie że Steven grał w tym filmie tak od niechcenia ,jak by mu się niechciało .W ,,Odwecie za śmierć ,, było zupełnie inaczej ,Steven pryskał wigorem ,żywotnością ,grał jak by mu to sprawiało przyjemność .Widać gołym że Steven w roli policjantów jest bezbłędny ,lubi grać te postacie .

bradock

Tak, ale wydaje mi się, że Steven specjalnie tak zagrał Rusłana, spokojnego i opanowanego Rosyjskiego bandziora, który niejedno już widział, cichego, skrytego i bezwzględnego człowieka, który pragnie odnaleźć i zabić ludzi którzy skrzywdzili jego rodzinę, ale też uważam, że najlepiej czuje się w rolach policjantów, być może dlatego, że sam nim jest i czuje się przez to jak ryba w wodzie, ale ostatnio czytałem info na temat nowego filmu "A good man" który jest kontynuacją "Force of execution", że Steven bardzo polubił graną tam przez siebie postać gangstera Alexandra :)

bradock

A i masz kozacki avatar !!!!!!!!!!1

anonim7

Dzięki !!! Steven z ,,Out for justice ,, czyli kwintesencja seagalowskiego kina !!!

sss_111

Ja z Chuckiem mam 30 tytułów obejrzanych i mnóstwo odcinków ,,Strażnika Teksasu ,,

sss_111

Z udziałem tej osoby:
obejrzałaś: 26 tytułów
średnia ocena: 6,4
masz ulubionych: 9 tytułów.

Ocena 8/10*.
(* ulubiony)

użytkownik usunięty
sss_111

Obejrzane: 37 tytułów
średnia ocen: 6,5

Tak też jestem fanem Stefka ;)

A ten serial Bez Litości oglądałeś ?

Własnie jeszcze nie oglądałem, ale mam zamiar;)

sss_111

Obejrzałem 20 tytułów
średnia ocen: 2,2/10...

użytkownik usunięty
SzymonS1

Widzę że też jesteś fanem Stefana..

Owszem, jak najbardziej tak... A kto nie jest fanem Stefka ?

użytkownik usunięty
SzymonS1

Rozumiem że chcesz obejrzeć wszystkie jego filmy? Bestie itp po kilka razy oczywiście ?

Niektóre widziałem po kilka razy, ale mam tylko 20 filmów z nim obejrzanych, więc jeszcze mi trochę brakuję... na razie u mnie
1- Liberator
2- Mroczna dzielnica...
Poleć jeszcze jakieś wybitne filmy Stevena....

użytkownik usunięty
SzymonS1

Na moim blogu mam wymienione te najlepsze...

Będę miał twój blog na uwadze..
Mam nadzieję że rodzice wiedzą że prowadzisz taką działalność....

Najemnik, keep calm.

użytkownik usunięty
karoman4

Spokojnie, to stary znajomy (dosłownie)...

sss_111

widzialem wszystkie oprocz tego serialu i 2 najnowszych filmow co dopiero wyjda.

sss_111

widze kolejny fan mistrza akido :D

damianho15

No wiadomo he;) Steven rządzi.

sss_111

wiadomo :D