Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Lubię oglądać filmy akcji z jego udziałem zwłaszcza te starsze bo te nowe to już nie to co kiedyś.Są bardziej naciągane.

Uważam że Segal to aktor jednej roli. Grał w wielu filmach, niby różne postacie ale zawsze ta sama rola - ,, Sam kładę dwudziestu uzbrojonych itp "

Marcin5800

Najważniejsze, że dobrze je odgrywa, tak jak powinien, i nie bierze się za rolę, której wie, że nie sprosta. To prawda, że jest aktorem jednej roli, ale jest dobrym aktorem, nie wszechstronnym, ale dobrym, a ci co piszą, że słaby aktor bo nie gra wielu ról są po głupi, bo można odgrywać podobne role ale dobrze, i Steven właśnie tak robi.

anonim7

Ja mam w domu dwie stare gazety filmowe ,,Cinema Video Press ,, gdzie są recenzje dwóch filmów Stevena ,,Na Zabójczej ziemi ,, i ,,Liberator ,, 2 i tam autor tekstu chwali Stevena filmy ,mówi że kreci dobre sensacje dla meskiej widowni .Czytając Recenzje z starych gazet o Stevenie i dzisiejsze niektóre wpisy na filmweb typu ,,Ten film rozpoczyna długi okres gniotów w karierze,, Stevena aż trudno uwierzyć jak jego kariera filmowa uległa radykalnej zmianie .Zresztą wydaje mi się mi się że kiedyś aktorzy kina akcji czy tzw jeden roli byli bardziej lubiani ,doceniani ,modni niż dzisiaj .Przedewszystkim bardziej szanowani .

bradock

No tak, bo dziś jest moda na inne filmy i kino akcji już nie jest tak popularne i chętnie oglądane jak kiedyś, nie wiem czemu.

użytkownik usunięty
anonim7

Dzisiaj jest moda na komedie romantyczne...

No filmy akcji też są w modzie pod jednym warunkiem, musi być duuużo flaków i mózgów na ekranie... Dlatego wolę obejrzeć jakieś stare kino akcji.

Marcin5800

No masz rację, jego poziom aktorski jest zerowy. Dziwne jest dla mnie to, że Seagal nie spróbował zagrać w czymś innym, ambitniejszym, a nie tylko głupie, nudne, z identycznym przebiegiem produkcje z identycznym zakończeniem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Twardy_Stefan

No za takie coś, należy Ci się tylko i wyłącznie ban na tym portalu ;) Powodzenia w dalszym trollingu, naprawdę dobrze Ci idzie!

Twardy_Stefan

Dawno Cię tu nie było swoją drogą, spoko.

Twardy_Stefan

Zauważyłem właśnie, każdy temat uporządkowany :D

Twardy_Stefan

Ja tam trollem nigdy nie byłem, tylko napisałem, żeby fajnie by było, jakby Steven zaprezentował się w czymś innym, rozróżniającym się od jego innych produkcji :)

Twardy_Stefan

Ja wiem, mówię tak podsumuwując tylko naszą całą dyskusję, choć fakt, że pojawił się horror i komedia ;)

Twardy_Stefan

Oj bardzo trudno powiedzieć, od kozaków aż się tu roi :D

Twardy_Stefan

No wiesz, na Stevena najeżdża część osób, bo aktorem dobrym to on nie jest. Ale ma udział w pięknej odsłone kina akcji lat 90(razem z m.in Van Dammem),, także można mu te braki zdolności aktorkich jakoś wybaczyć :D

Twardy_Stefan

No Nieuchwytny to fakt, mój ulubiony film Stevena! Reszta po tym 2000r. nie przypadły mi jakoś do gustu, Mroczna Dzielnica i Niebezpieczny Człowiek to wyjątki, tam już poziom był nieco wyższy ;)

Twardy_Stefan

Pozytywnie widze, ja mam to samo z filmami Jean-Clauda. Praktycznie żaden poza Ulicznym Wojownikiem nie oceniony niżej jak 5/10. ;)

Twardy_Stefan

No Uniwersalny Żołnierz to klasyka, a reszta typu Krwawy Sport, Kickboxer Ci się nie spodobały?

Twardy_Stefan

Spoko rozumiem, nie każdemu muszą wpaść te filmy w gust ;)